Dette er hva man kaller ekte forelskelse

Bildene sier alt om supermodellen Heidi Klums solfylte feriedager.

Publisert
Se bildene fra Heidi Klum og Seals ferie på Sardinia nederst i saken!

SEHER.NO: Som en av verdens aller mest kjente supermodeller er Heidi Klum (38) vant til å vise seg frem. Viste seg frem gjorde hun også da hun denne uka nøt late dager sammen med sin familie på Sardinia.

Det finnes liten tvil om at Klum og ektemannen Seal (47) er et par fulle av forelskelse. Samtidig ser det også ut som at de to har få problemer med å skjule lidenskapen dem imellom - i hvert fall om man skal tro bildene som nylig ble tatt på det italienske ferieparadiset.

Foran de observerende fotografene viste Seal - i sin røde speedo-badebukse - fram sin monumentale figur, mens Heidi på sin side viste fram sine modellformer i en paljettpyntet bikini. Men det var først og fremst en familieaffære andre badende rundt dem fikk se denne gang. Barna Leni (7) og Henry (5) la nemlig ikke skjul på hvor høyt de elsker sine foreldre.

Dette er imidlertid ikke første gangen at det forelskede paret besøker Italia. I fjor la de ferien til vakre Portofino i Nord-Italia. Den gang strålte 38-åringen i takt med solen ombord på luksusyachten familien befant seg på.

Tidligere har Klum fortalt at hun elsker å gå naken.

- Jeg tror det er sånn fordi jeg vokste opp sammen med en veldig avslappet familie, der foreldrene mine alltid gikk nakne, sa hun i et intervju med magasinet «Tatler».

Denne gangen valgte hun derimot å beholde bikinien på...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg elsker å bruke strippestang  

Se bildene fra Heidi Klum og Seals ferie på Sardinia her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer