PÅ DATERN: - Sofia er Joes drømmedame. Han har vært betatt av henne i årevis, forteller en kilde til UsWeekly. Foto: All Over Press
PÅ DATERN: - Sofia er Joes drømmedame. Han har vært betatt av henne i årevis, forteller en kilde til UsWeekly. Foto: All Over PressVis mer

Dette er Hollywoods nye superpar

Nysingle Sofia Vergara skal ha falt for skuespillerkollegaen Joe Manganiello.

SEOGHØR.NO: I mai kom nyheten om at Sofia Vergara (41) hadde brutt forlovelsen med kjæresten Nick Loeb (38) etter fire år sammen.

Men latinobaben ser ikke ut til å deppe av den grunn.

Ifølge flere amerikanske medier skal «En moderne familie»-stjernen nemlig ha funnet tonen med «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (37). Manganielle ble for bare noen dager siden kåret til den hotteste ungkaren av bladet People, men allerede kan han være tatt av markedet.

MEST SEXY: Joe Manganiello ble nylig kåret til den mest attraktive ungkaren i Hollywood. Foto: Faksimile People
MEST SEXY: Joe Manganiello ble nylig kåret til den mest attraktive ungkaren i Hollywood. Foto: Faksimile People Vis mer

- Det er veldig, veldig nytt. De har det gøy sammen og holder på å bli ordentlig kjent med hverandre, forteller en kilde til UsWeekly.com.

Paret ble introdusert for hverandre under en middag i Det hvite hus i mai, kort tid før  Vergara gjorde det slutt med forloveden. Og forrige helg besøkte Manganiello henne i New Orleans hvor hun for tiden spiller inn filmen «Don't Mess With Texas».

Joe har lenge vært hemmelig betatt

Paret gikk til og med ut og spiste middag sammen, og var ifølge øyevitner veldig vennlige med gjestene på restauranten Li'l Dizzy's Cafe, og stilte gledelig opp på bilder.

- Under måltidet holdt de hverandre og kysset flere ganger, forteller en gjest til nettstedet.Nylig fortalte Manganiello til People magazine at han lenge har beundret Vergara i hemmelighet.

- Hun har den latinamerikanske greien gående. Hun har rumpa, kurvene, et vakkert ansikt og fantastisk hår. Hun er helt nydelig, skrøt han og la til:

KASTER KLÆRNE: Joe Manganiello er godt kjent fra den populære TV-serien True Blood, men også som stripper i Magic Mike sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum. Foto: All Over Press
KASTER KLÆRNE: Joe Manganiello er godt kjent fra den populære TV-serien True Blood, men også som stripper i Magic Mike sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum. Foto: All Over Press Vis mer

- Nå kommer jeg til å havne i trøbbel, og jeg vil ikke være en person som ødelegger noens forhold, men hun er jo forlovet.

Da forholdet likevel tok slutt, så 37-åringen endelig sin sjanse til å prøve å sjarmere den colombianske skjønnheten.

- Sofia er Joes drømmedame. Han har vært betatt av henne i årevis, sier en annen kilde til UsWeekly.

LES OGSÅ: Sofia Vergara kastet klærne etter bruddet