Dette er Hollywoods dobbeltgjengere

Disse kjendisene skulle man tro hadde blitt skilt ved fødselen. Eller kunne de? Døm selv i galleriet...

LIKE TREKK: Katy Perry og Zooey Deschanel har mange like trekk. Det at de har samme sveis, gjør det ikke akkurat lettere å se forskjell.
LIKE TREKK: Katy Perry og Zooey Deschanel har mange like trekk. Det at de har samme sveis, gjør det ikke akkurat lettere å se forskjell. Vis mer
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: I Hollywood går mange etter oppskriften ung, vakker, rik og berømt. Stjernene kjemper en hard kamp om å se best ut.

Om det er fordi stjernene har en felles venn som går under navnet Botox, vites ikke, men mange av dem kunne vært skilt ved fødselen, skriver danske Se og Hør.

Eller kunne de? Døm selv i galleriet under.

De to kjendisene som er mest slående like, må nok sies å være «Eat, Pray, Love»-stjernen Javier Bardem og «Greys Anatomy»-skuespilleren Jeffrey Dean Morgan. De kan lett forveksles for å være en og samme person.

Et annet kjendispar som tidligere har blitt forvekslet er Keira Knightley og Natalie Portman. Da de begge spilte i «Star Wars», og var sminket likt, klarte ikke en gang mødrene deres se forskjell på dem.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det finnes ingen dobbeltgjenger 

LIKE: Vanessa Hudgens og Mila Kunis.
LIKE: Jordin Sparks og America Ferrera.
LIKE: Cindy Crawford og Eva Mendes.
EN OG SAMME PERSON?: Javier Bardem og Jeffrey Dean Morgan kan lett forveksles for å være en og samme person.
LIKE TREKK: Katy Perry og Zooey Deschanel har mange like trekk. Det at de har samme sveis, gjør det ikke akkurat lettere å se forskjell.
IIKKE EN GANG MØDRENE SÅ FORSKJELL: Da Keira Knightley og Natalie Portman spilte sammen i «Star Wars», klarte ikke en gang mødrene deres se forskjell på jentene.
LIKE: Portia De Rossi og Drea Matteo.