Dette er Hollywods tredje rikeste kvinne

Britiske tabloider bønnfaller stjernen om å bruke litt av formuen på sitt forfalne utseende...

GRORUD-PALME: Britney Spears er en av de rikeste kvinnene i Hollywood. Likevel ser det ikke ut til at hun er rik nok til å få fikset på håret sitt, skriver DailyMail. Foto: All Over Press
GRORUD-PALME: Britney Spears er en av de rikeste kvinnene i Hollywood. Likevel ser det ikke ut til at hun er rik nok til å få fikset på håret sitt, skriver DailyMail. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Britney Spears (28) er en av de mest suksessfulle artistene i hele verden, bare i fjor tjente stjernen 378 millioner kroner.

Denne inntekten plasserer 28-åringen på tredjeplass over Hollywoods mest innbringende kvinner, melder Forbes. Men likevel ser det ikke ut til at stjernen er rik nok til å få fikset på et kråkereir av et hår, skriver DailyMail.

Britney ligger også på fjerdeplass over de mest innbringende verdensturneene. «Toxic»-stjernen tjente hele 768 millioner kroner på sin turné. 

Sangerinnen dro nylig ut på date med sin kjæreste Jason Trawick i West Hollywood.

- Antrekket hennes så greit nok ut, men håret hennes er en helt annen sak. Kan du være så snill å kjøpe deg en hårbørste, skriver avisen.

Spears er for tiden opptatt med innspillingen av sitt nye album. Nylig var hun nær ved å måtte starte innspillingene helt på nytt da en brann brøt ut i hennes plateprodusents hjem.

- Heldigvis tok jeg med meg harddiskene. Vi er alle i fin form, skrev produsent Cristopher Mercer på sin Twitter-konto etter brannen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frykter for sitt eget liv