Dette er hennes nye kjæreste

Men hun vil ikke fotograferes ved siden av ham...

VILLE IKKE BLI FOTOGRAFERT SAMMEN: Natalie Portman og hennes kjæreste Benjamin Millpied lot regissøren Darren Aronofsky stå mellom seg - og dermed unngikk de å bli avbildet sammen. Foto: All Over Press
VILLE IKKE BLI FOTOGRAFERT SAMMEN: Natalie Portman og hennes kjæreste Benjamin Millpied lot regissøren Darren Aronofsky stå mellom seg - og dermed unngikk de å bli avbildet sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Natalie Portman (28) og hennes kjæreste Benjamin Millepied (33), ville ikke bli fotografert sammen på den røde løperen. Men da de kom inn i kinosalen senere på kvelden derimot, satt de sammen.

Filmskjønnheten stilte villig opp til fotografering på den røde løperen under premieren av «Black Swan» på Venice Film Festival, men hun var forsiktig med å ikke posere ved siden av sin kjæreste.

Millepied koregraferte scenene i ballettfilmen, og spiller også i den. Paret møttes under innspillingen av filmen.

Forrige uke ble de fotografert sammen i Los Angeles, helt på privaten.

Selv om Natalie nå er i et forhold, er nok bryllupsklokkene langt unna likevel. «Closer»-stjernen har tidligere avslørt at hun ikke har noen hast med å bli gift, fordi hun synes hun får nok oppmerksomhet på filmpremierer.

Mila Kunis (27), som spiller en av hovedrollene i filmen - hvor de to brunette blant annet spiller inn en lesbisk sexscene, var ikke til stede under premieren. Derfor var der Millepied, regissøren Darren Aronofsky, og skuespilleren Vincent Cassel som stilte opp til fotografering i Venezia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg var livredd da jeg kysset henne