Dette er hennes nye kjæreste

Den norske realitykjendisen bekrefter forholdet.

IKKE LENGER SINGEL: - Vi er ganske opptatte begge to. Framover skal vi bare være kjærester, kose oss sammen og nyte livet, sier Lene Hansen til Seher.no. Foto: Jørgen Orlin
IKKE LENGER SINGEL: - Vi er ganske opptatte begge to. Framover skal vi bare være kjærester, kose oss sammen og nyte livet, sier Lene Hansen til Seher.no. Foto: Jørgen Orlin Vis mer
SEHER.NO: I mai skrev Seher.no at fitnesstrener, tidligere glamourmodell og eks-«71 grader nord»-deltager Lene Hansen (27) var blitt singel igjen, etter at det ble slutt mellom henne og hennes kjæreste gjennom syv år, Thomas Steen Årnes.

Nå har hun funnet kjærligheten igjen. Med en fem år yngre mann ved navn Andreas Helberg. Det bekrefter Lene også til Seher.no.

- Ja, det stemmer at jeg og Andreas har blitt kjærester, sier hun til Seher.no.

De to skal ha møtt hverandre for nøyaktig tre måneder siden - på nettsamfunnet Facebook. For den tidligere «71 grader nord»-deltageren var det kjærlighet ved første blikk.

- Det var vel sånn at jeg la kortene på bordet med en gang. Jeg skrev til ham at jeg ikke hadde hørt noe fra ham, men at jeg hadde forelsket meg i ham bare ved å se bildene. Dermed var vi igang, det hele utviklet seg raskere enn lyset. To uker etter sto jeg på trappa hjemme hos han. Og etter noen dager sammen med han var jeg fortapt, forteller hun.

Etter å ha bodd seks år i Oslo, flytter Lene Hansen nå hjem til Tromsø - først og fremst på grunn av skole og familie. Men det er selvsagt ikke negativt at kjæresten også bor i Ishavsbyen.

- Men vi kommer ikke til å flytte sammen med det første, så realistiske er vi. Han studerer førskolelærer, mens jeg har barna og alt mitt å stri med. Vi er ganske opptatte begge to. Framover skal vi bare være kjærester, kose oss sammen og nyte livet. Ingen stress fra noen sider.

At Lene er svært forelsket i sin nye flamme finnes det ingen tvil om.

- Forelskelsen er ubeskrivelig! Livet er bare så vanvittig deilig om dagen. Han er en så bra person på alle mulig måter. Jeg har aldri vært så inderlig dypt forelsket før, og det på så kort tid! Er egentlig ganske sjokkert over alt. Var ikke forberedt over å bli truffet så hardt ettersom jeg hadde lovet meg selv å være singel i mange, mange år, sier trebarnsmoren til Seher.no.

Ifølge Lene selv, skal hun nå kaste seg inn på studier som omfatter businessrelaterte prosjekter. Samtidig kommer hun til å fortsette som personlig trener og instruktør ved siden av.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg visste ikke hvem han var