- Dette er hennes nye kjæreste

Hayden Panettiere var nylig oppgitt over å bli koblet til alle og enhver.

NY KJÆRESTE?: En kilde hevder overfor Us Weekly at Scotty McKnight er Haydens nye kjæreste. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE?: En kilde hevder overfor Us Weekly at Scotty McKnight er Haydens nye kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I juni tok forholdet mellom «Heroes»-skuespilleren Hayden Panettiere (21) og proffbokseren Wladimir Klitschko slutt.

Kort tid etter bruddet ble hun koblet til den amerikanske fotballspilleren Mark Sanchez. Panettiere slo imidlertid tilbake mot kjæresteryktene, og fortalte at hun var lei av å bli koblet til alle mennene hun blir observert sammen med.

Nå, en uke senere, gjentar historien seg. Og det er nok en amerikansk fotballspiller Panettiere hevdes å være sammen med. Denne gangen er det New York Jets-spilleren Scotty McKnight (23).

En kilde hevder overfor bladet Us Weekly at Panettiere og McKnight nylig har begynt å date.

Foreløpig har det ikke kommet noen kommentar fra verken skuespilleren eller NFL-spilleren angående ryktene.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg lover, jeg dater ham ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer