TILSTÅELSE: Christina Applegate publiserte nylig en «hjerteskjærende» tilståelse på sin Twitter-konto, melder People Magazine.  Foto: Stella Pictures
TILSTÅELSE: Christina Applegate publiserte nylig en «hjerteskjærende» tilståelse på sin Twitter-konto, melder People Magazine. Foto: Stella PicturesVis mer

Dette er hennes hjerteskjærende tilståelse

- Jeg må fortelle dere noe. Og jeg vet dette kommer til å såre mange mennesker...

SEHER.NO:  TV-kjendisen Christina Applegate - som nå er gravid med sitt første barn - publiserte nylig en «hjerteskjærende» tilståelse på sin Twitter-konto, melder People Magazine.

- Jeg må fortelle dere noe. Og jeg vet dette kommer til å såre mange mennesker, men jeg føler det er på tide... Ok, nå kommer det... Wow, dette er vanskelig, men jeg må. The Bundys var ikke virkelige mennesker. Der, jeg sa det. Ikke ekte. Bare skuespillere. Briljante skuespillere om jeg så må si det selv, skriver Applegate på sin Twitter-konto.

Den kommende moren følte tydeligvis at det var på tide å klargjøre at hennes familie i «Married... with Children», ikke er hennes virkelig familie.

«Samantha Who?»-stjernen er spesielt kjent for rollen som Kelly Bundy i situasjonskomedien Married... with Children. Siden det har hun fått et etablert karriere innenfor tv og film, med roller i filmer som «Farce of the Penguins»,«The Sweetest Thing» og tv-serien «Jesse».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Venter sitt første barn