EN SLAVE FOR EGET UTSEENDE: Catherine-Zeta Jones er svært bevisst på sitt eget utseende, og går aldri ut døren uten sminkepungen. Foto: Stella Pictures
EN SLAVE FOR EGET UTSEENDE: Catherine-Zeta Jones er svært bevisst på sitt eget utseende, og går aldri ut døren uten sminkepungen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er hennes hemmelige skjønnhetstriks

- Jeg vasker håret med honning og øl...

Publisert
SEHER.NO: «Oscar»-vinneren Catherine Zeta-Jones (40) avslører hvordan hun opprettholder sin skjønnhet.

- Jeg vasker håret mitt med honning og øl. Så noen dager etter øl-vasken går jeg rundt og lukter som en tønne med øl, sier Zeta til ContactMusic.

Hun forteller også at hun holder huden klar og ren ved å bruke en miks av honning og salt over hele kroppen, for å skrubbe bort døde hudceller og tilføre fuktighet.  

- Jeg er en slave for utseendet mitt. Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg aldri går ut av døren uten sminkepungen min. Jeg tror jeg ble født til å elske sminke.

Selv om tobarnsmoren, som har vært gift med Michael Douglas (65) siden 2000, er svært bevisst på sitt eget utseende, nekter hun å godta Hollyoods supertynne kroppsideal.

- Jeg synes supertynne kvinner er skumle. Jeg trener mye og passer på hva jeg spiser, sånn som alle andre. Men jeg er en ganske stor jente, og ikke så veldig delikat. Jeg er helt i mot dietter og spiser når jeg er sulten. I hvert fall tre ganger om dagen, sier hun til britiske OK! Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Må jukse litt for å beholde gnisten i ekteskapetVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer