ALLTID BEREDT: NRK-sportens ankerkvinner Karen-Marie Ellefsen og Anne Rimmen har sendt over et stort lass med klær på forhånd før de drar over for å lede de daglige OL-sendingene fra Vancouver. Men Karen-Marie Ellefsen hevder det er tilfeldig at de t Foto: Stella Pictures
ALLTID BEREDT: NRK-sportens ankerkvinner Karen-Marie Ellefsen og Anne Rimmen har sendt over et stort lass med klær på forhånd før de drar over for å lede de daglige OL-sendingene fra Vancouver. Men Karen-Marie Ellefsen hevder det er tilfeldig at de t Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette er helt tilfeldig

Bare nesten alt er planlagt når NRKs sportsdamer skal på skjermen...

 Se Seher.nos intervju med Anne Rimmen og Karen Marie Ellefsen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  12. februar er programlederne Anne Rimmen (28) og Karen-Marie Ellefsen (49) begge på plass i Canada, når startskuddet går for årets olympiske vinterleker.

Og med daglige sendinger fra OL-byen i nesten tre uker, er ingenting overlatt til tilfeldighetene når det gjelder hva de to populære damene skal ha på seg på skjermen.

- Vi har fått sendt over en diger koffert med klær i forveien. Men det blir nok ikke noe problem å fylle opp min private baggasje, sier Rimmen til Seher.no.

Karen-Marie Ellefsen innrømmer at hun også får hjelp til å variere antrekkene på best mulig måte.

- Vi får god hjelp, ved at folk fra kostymeavdelingen setter opp forslag, men til syvende og sist er det vi som bestemmer selv, sier hun til Seher.no.

Men selv om de to kler seg forskjellig har de begge en ting felles - nemlig hårsveisen.

Ellefsen hevder imidlertid de to blondinene ikke har snakket sammen om frisyrevalget før de reiser avgårde til OL.

- Dette er helt tilfeldig, ler Ellefsen, før både hun og Rimmen avslører at de håper å få brukt litt tid på se seg om i OL-byen.

- Jeg har aldri vært i Canada før, så jeg håper å få sett litt av byen, selvfølgelig. Jeg gleder meg veldig,  sier Rimmen til Seher.no.

NRK vil sende OL-øvelsene fra Vancouver både på TV, radio og på nett. Se hele sendeprogrammet her (ekstern lenke).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901    

LES OGSÅ: Disse er MGP-favoritter[obj:media:8352]