- Dette er helt sinnsykt

Seoghør.no var flue på veggen da deltagerne i Vinter-Robinson fikk en brennhet overraskelse. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter flere uker i temperaturer ned mot 40 kuldegrader, har ikke deltagerne i vinter-utgaven av «Robinsonekspedisjonen» hatt mange muligheter til å vaske seg annet med annet enn litt smeltet snø.

Derfor er det en kjærkommen overraskelse for deltagerne Renate Strøm (21) og Lucas Scott Andersen (21) når de i søndagens episode får mulighet til tilbringe noen timer i en varm hytte og å nyte god mat og drikke pluss hver sin massasje.

Savnet dusjen
Da Seoghør.no besøkte dem på settet under innspillingen la de ikke skjul på at varmen - som var så intens at de bare gikk rundt i badekåper, var svært velkommen.

- - Dette er helt sinnsykt. Etter noen uker kjenner du mer av de andres lukt enn din egen, men det er klart at det er ikke lett å få vasket seg. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme hjem til vanlige rutiner, sier Renate, som til daglig blant annet jobber som modell.

Lucas Scott Andersen deler realitykollegeaens entusiasme.

- Dette er helt sinnsykt. Dette er det beste jeg kunne få akkurat nå.

Ville ha sexy scener
Programleder Christer Falck har tidligere avslørt til Seoghør.no at badstuen og andre varme premier ikke bare deles ut for å være snille mot forfrosne deltagere.

Med temperaturer som ble så lave at deltagerne en gang måtte evakueres, la nemlig produsentene hodene i bløt før innspillingen for at de også skulle få noen lettkledde scener i serien.

- Jeg var litt redd for at det skulle bli litt lite sexy. Vanligvis så er Robinson et veldig sexy program, hvor folk kommer inn litt «chubby»  hvite og blir brunere og finere for hver dag. Nå måtte vi finne på noe annet, sier han til Seoghør.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl. 20. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Var redd det ikke skulle bli sexy nok

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer