TØFF: Aksel lar seg imponere av stuperne som skal delta i helgens klippehopping i Kragerø. 
 Foto: TV 2
TØFF: Aksel lar seg imponere av stuperne som skal delta i helgens klippehopping i Kragerø. Foto: TV 2Vis mer

- Dette er helt rått

Aksel Lund Svindal, Jenny Skavlan og Ida Fladen er ikke redde for å utfordre skjebnen.

SEOGHØR.NO: Den norske toppalpinisten Aksel Lund Svindal (31) er ikke redd for nye utfordringer. I sommer nyter han solen samtidig som han trener hardt mot neste sesong.

Til helgen kommer verdens råeste stupere til Kragerø for å kaste seg i sjøen fra 27 meters høyde, og Aksel er stor fan av konseptet der man kan kombinere en avslappende sommerdag med en sportslig utfordring.

– Red Bull Cliff Diving er et helt rått konsept. Ikke bare er det teknisk vanskelig, men det er også en reell risiko involvert. Også er det perfekt underholdning å kombinere med en fin norsk sommerdag på sjøen i Kragerø, sier Aksel til Se og Hør.

Den vågale alpinisten skulle opprinnelig ha vært tilstede, men han måtte dessverre melde avbud denne uken.

Vågale kjendiser

Selv om Aksel ikke kommer, vil det være flere kjendiser tilstede på arrangementet. TV 2-programleder Ida Fladen (28), Jenny Skalvlan (28) og Thomas "Finger'n" Gullestad (33) og twin-tip-kjører Tiril Sjåstad Christiansen (19) skal være tilstede når eventet går av stabelen i Kragerø.

Ida har aldri lagt skjul på at hun elsker å bade, og tidligere i år delte hun bilder på Instagram av at hun hoppet fra en høy klipp i Oslofjorden, noe som resulterte i sprukket trommehinne og krystallsyke.

VÅGHALS: Ida Fladen kommer til Kragerø for å se stuperne kaste seg utfor klippen i 27 meters høyde. Tidligere i sommer opplevde hun selv å bli skadet da hun klippehoppet fra 10 meters høyde i Oslofjorden. Foto: FameFlynet Norway
VÅGHALS: Ida Fladen kommer til Kragerø for å se stuperne kaste seg utfor klippen i 27 meters høyde. Tidligere i sommer opplevde hun selv å bli skadet da hun klippehoppet fra 10 meters høyde i Oslofjorden. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Det nygifte ekteparet Jenny Skavlan og Thomas "Finger'n" Gullestad er heller ingen pingler. I 2012 ledet Jenny programserien "I fritt fall" sammen med snowboarder Daniel Franck. Konseptet gikk ut på at duoen skulle møte ekstreme utfordringer i form av fallskjermhopping, bilsport, dykking og thaiboksing. Etter et av stuntene ble Jenny sendt til sykehus med skadet nakke.

Finger'n på sin side har utfordret skjebnen flere ganger i tv-serien "Dansken og Finger'n", der han blant annet ble hengt opp med kroker.

TØFT EKTEPAR: Ekteparet Jenny og Thomas er ikke redde for å utfordre seg selv. Foto: FameFlynet Norway
TØFT EKTEPAR: Ekteparet Jenny og Thomas er ikke redde for å utfordre seg selv. Foto: FameFlynet Norway Vis mer