<strong>SKJØNNER LENE ALEXANDRA:</strong>- Jeg skulle ha hørt på henne da hun sa de ikke var å stole på, sier Linda Medalen, som mener hun hadde en avtale med «71 grader nord»-produksjonen om at hun ikke skulle vises forfra her. Bildet er sladdet av Seher.no. Foto: TVNorge
SKJØNNER LENE ALEXANDRA:- Jeg skulle ha hørt på henne da hun sa de ikke var å stole på, sier Linda Medalen, som mener hun hadde en avtale med «71 grader nord»-produksjonen om at hun ikke skulle vises forfra her. Bildet er sladdet av Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer

- Dette er helt fjernt og var ikke avtalen

Linda Medalen er rasende på TVNorge etter puppeglipp...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag er det klart for en ny episode av TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der kjendiser som Mina Hadjian, Asgeir Borgemoen, Tor Endresen, Lene Alexandra Lien, Vendela Kirsebom og Linda Medalen er blant dem som denne våren skal kjempe om å ta seg først til Nordkapp.

Denne gangen skal de ti kjendisene ut på en meget strabasiøs tur opp Prekestolen. Underveis skal deltagerne innhente forskjellige poster, og på den ene posten får TV-seerne se en så og si toppløs Linda Medalen (45), ettersom den tidligere fotballspilleren må ut å svømme og dermed kaster alt av klær bortsett fra boxershortsen.

For tiden befinner Medalen seg i Darfur. Men til Seher.no legger 45-åringen ikke skjul på sin skuffelse over at TVNorge har valgt å vise puppene hennes TV-skjermen.

- Nå har jeg ikke sett kveldens episode, men jeg håper selvfølgelig at TVNorge holder ord da de ikke skulle vise meg forfra uten klær, sier hun til Seher.no.

Avtale eller ei: Mandag får TV-seerne se Linda Medalen på fjernsynet uten klær. To ganger.

«71 grader nord»-deltageren blir tydelig arg når Seher.no forteller henne at TVNorge og produksjonsselskapet Nordisk Film med det har brutt det hun mener var en avtale mellom partene.
 
- Dette høres jo helt fjernt ut. Viser de meg forfra på TV? Det jo helt tåpelig, avtalen var noe helt annet. Dette er jo ikke paradise uten silikonpupper, men et natur- og underholdningsprogram, mener hun.
 
Ifølge den meritterte eks-fotballspilleren ble hun advart av Lene Alexandra om at produksjonen ikke kom til å holde ord i henhold til nakensekvensen. Dette skal også ha vært grunnen til at Lene Alexandra ikke ville kaste seg i vannet - noe som opprinnelig var avtalen.
 
- Nå skjønner jeg hvorfor Lene ikke ville gjøre det, hun kjenner vel TV-verdenen bedre enn meg. Jeg skulle ha hørt på henne da hun sa de ikke var å stole på.

Pressesjef og presseansvarlig for «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» i TVNorge, Ingerid Medhus, er uforstående til kritikken fra en av programmets deltagere.

- Det er helt nytt for oss i TVNorge at det foreligger en slik avtale, sier hun til Seher.no.

- Hva synes du om at Medalen går så hardt ut som hun gjør her?

- Vi har tatt med sekvensen da det er en del av historien. Det at hun tar ansvar for gruppen og kaster seg i vannet, mener Ingerid Medhus.

Forrige uke ble Maria Solheim merket i det knallharde TVNorge-programmet. Mandag skal en ny kjendis merkes.

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ser du på TVNorge mandager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt med kjæresten etter kjendis-reality

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer