FULLSTENDIG KAOS: Onsdag skapte Didrik Solli-Tangen kaostilstander, da han besøkte Voksenopplæringssenteret i Bærum.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
FULLSTENDIG KAOS: Onsdag skapte Didrik Solli-Tangen kaostilstander, da han besøkte Voksenopplæringssenteret i Bærum. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette er helt absurd!

Se Didrik bli overfalt av voksne fans på skolebesøk.

Se Didrik bli overrumplet av voksne fans nederst i saken! 


SEHER.NO: Dagene opp mot den store Eurovision-finalen har vært svært travle for Norges finalist - Didrik Solli-Tangen (22).

Tirsdag var 22-åringen først ute på seilas med deltagerne fra Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Spania. Og senere på kvelden var han på semifinale-fest på Grims Grenka hotell og moret seg med svenske Anna Bergendahl (18) og tyske Lena Meyer-Landrut (19).

Heller ikke onsdag skulle vise seg å bli noen pause for nordmannen. For allerede klokken 11 på formiddagen skulle han på offisielt besøk på Voksenopplæringssenteret i Bærum. 

I forbindelse med Eurovision har alle skolene i Bærum trukket et deltagerland som de har fordypet seg i, og i løpet av uken besøker de ulike delegasjonene sin vertsskole.

Og det forløp seg nærmest hysteriske tilstander da Didrik ankom Voksenopplæringssenteret i Emma Hjorts vei utenfor Sandvika onsdag formiddag.

Hundrevis av voksne elever med ulike kulturelle bakgrunner hadde nemlig dukket opp for å se det norske Eurovision-håpet. Og det brøt ut full jubel i den fullstappede salen, da 22-åringen og koristene reiste seg opp for å synge MGP-låten «My Heart Is Yours».
 
I tillegg til opptrednen, holdt Didrik også en seanse hvor han svarte på elevenes personlige spørsmål. Han tok seg også tid til fotografering og autografsignering, noe som resulterte i totalt kaos blant de mange fremmøtte. 

22-åringen selv virket fullstendig overrumplet over interessen fra de voksne elevene. Og til Seher.no innrømmet han at det hele var svært overveldende, særlig siden han ikke har vært kjent så veldig lenge. 

- Ja det er helt absurd. Jeg tenker på at for fem måneder siden, så ja..., sier han. 

Ifølge Didrik hadde han ikke trodd at han skulle få så mye støtte på senteret. 

- Nei, jeg gjorde ikke det. Men det er veldig kult da. Det må jo være ny rekord i å  få støtte fra flest nasjoner på ett sted, på kortest mulig tid, smiler han. 
 
Wendy fra Fillipinene har bodd i Norge i bare syv måneder, og er elev ved Voksenopplæringssenteret. Med stjerner i øyenene og ivrige gestikulasjoner forteller hun hvor stort det var å få møte det norske Eurovision-håpet. 

- Det er kjempegøy altså. Jeg visste ikke hvem som skulle komme før nå, og så var det Didrik. Det var så spennende, sier hun til Seher.no, og forteller at hun håper han vil nå langt i finalen lørdag:

- Ja, han synger godt da, så jeg synes han skal få gode poeng.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ:  - Skammer meg ikke over arret

Se Didrik bli overrumplet av voksne fans nedenfor: 


[obj:media:8656]