FIENDTLIGHET: Det hevdes at Melania Trump har sett seg mett på skandalene rundt ektemannen, men at hun ikke tør å gå til skilsmisse nå. Det hadde vært for mye for henne. Foto: NTB scanpix
FIENDTLIGHET: Det hevdes at Melania Trump har sett seg mett på skandalene rundt ektemannen, men at hun ikke tør å gå til skilsmisse nå. Det hadde vært for mye for henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Melania og Donald Trump:

- Dette er grunnen til at hun ikke kan skille seg nå

Førstedamen blir værende for å unngå skandale.

Publisert

(Se og Hør): For litt over et år siden, ble den styrtrike forretningsmannen Donald Trump (71) innsatt som USAs president. Han har skapt overskrifter for sin diskutable politikk, så vel som for sine private affærer.

Hans kone, Melania (47), har blant annet vært med på å generere oppmerksomhet rundt sistnevnte kategori. Alt fra skovalg til talene hennes har blitt verdensomspennende diskusjoner.

Melania har av flere blitt omtalt som tidenes «mest suksessrike gold digger», som gikk fra å være modell til førstedame. Om hun blir værende i ekteskapet, er derimot ikke et gitt faktum. En kilde med tilknytning til førstedamen mener det er skjær i sjøen for forholdet.

AVSLØRER: Michelle Obama avslører hva som egentlig skjedde da hun fikk en gave av Melania Trump utenfor Det hvite hus. Den noe småpinlige situasjonen fikk flere til å spekulere. Video med tillatelse fra TV 3 / Ellen Show Vis mer

- Astronomisk stor sak

- Uavhengig av fiendtligheten mellom dem, kommer hun ikke til å søke for skilsmisse mens Donald har stillingen sin. Hun fokuserer ene og alene på Barron, og vil at han skal ha det bra. Det kommer hun ikke til å gjøre noe for å forhindre, sier en kilde til Hollywoodlife.

Sammen med presidenten har hun ti år gamle Barron, hennes eneste barn. Det ble lenge diskutert hvorvidt de to skulle flytte til Det hvite hus eller ei, men det hele kokte ned til at Barron bare skulle gjøre seg ferdig med skolen i New York først.

De pakket koffertene og ble flydd til Washington D.C, og bor nå sammen med presidenten i det som kan omtales som USAs mest kjente bygning.

Melania er også stemor for Ivanka (36), Tiffany (24), Eric (34) og Donald jr. (40), som presidenten har fra tidligere forhold. USAs sittende president har sine svin på skogen, og har de siste ukene vært under angrep som følge av angivelige sidesprang.

Pornoskuespiller Stormy Daniels har blant andre hevdet at presidenten gikk til sengs med henne, og at hun ble betalt store summer for å være stille om den hete kvelden.

Modell Christie Brinkley har også hevdet at presidenten har oppført seg slibrig. En skulle kanskje tro at slike opplysninger ville drevet enhver partner til vanvidd. Likevel er ikke skilsmisse det første Melania tenker på akkurat nå. Det har noe å gjøre med situasjonen hun er i.

- Noe så stort som en skilsmisse vil bli en astronomisk stor sak uansett, men om det skjer nå som Donald er president, hadde det blitt noe så stort at selv Melania ikke ville vært en del av det, hevder kilden videre.

Ronald Reagan er for øvrig den eneste presidenten i USAs historie som har vært gjennom en skilsmisse.

Ambivalent

Den nevnte skandalen med det angivelige sidespranget Stormy Daniels, eller Stephanie Clifford som er hennes egentlige navn, har skapt overskrifter siden 2006, ifølge Washington Post. Likevel er det nå, etter at Donald Trump er innsatt som president, at gresset virkelig har tatt fyr.

Hun skal tidligere ha påstått at det første møtet fant sted da hun deltok på en golfturnering for kjendiser sammen med Trump.

Ifølge Wall Street Journal skal Trumps advokat ha overførte nesten én million kroner til Daniels, for at hun skulle holde tett om den påståtte affæren i forkant av presidentvalget i 2016.​ Daniels har senere tilbakevist at hennes tidligere påstander er sanne.

I tillegg til rykteflommen rundt Daniels, har også den omdiskuterte forfatteren av boka «Fire and Fury», Michael Wolff, hevdet at Trump og USAs FN-ambassadør Nikki Haley «har brukt mye tid sammen privat».

Da forfatteren gjestet det HBO-produserte TV-programmet «Real Time with Bill Maher» hevdet Wolff at presidenten og ambassadøren har hatt en affære.

Flere har kanskje fått inntrykk av at presidenten og kona ikke har et så nært forhold, muligens på grunn av alle skandalene som til stadighet preger dem.

VIRALT: Donald Trump og førstedame Melania Trump ankom i dag Israel. Under besøket ble blant annet presidenten historisk, men det var noe helt annet som fikk folks oppmerksomhet. Video: CNN Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kjendis/67619152 Vis mer

På den røde løperen, på vei vekk fra presidentflyet Air Force One i mai i fjor, forsøkte Donald Trump å ta fatt i sin kones hånd. Etter en viralvideo å dømme, var ikke Melania spesielt interessert i akkurat dette, noe hun signaliserte ved å feie bort ektemannens hånd.

Lignende hendelser har hendt flere ganger. Melania har derimot ikke uttalt seg offentlig om hvor landet ligger for øyeblikket, men det er altså ikke ventet at de går hver til sitt med det aller første.

KONA TIL TRUMP: I et intervju med CNNs Anderson Cooper forklarer Melania Trump at hun ble overrasket sin manns språkbruk. Video:CNN Vis mer Vis mer

Flere kilder UsWeekly pratet med i fjor vår, som også inkluderer familiemedlemmer, skal derimot ha sagt at paret aldri sover i samme seng - selv ikke de få gangene de er i samme by.

- Melania Trump nekter å dele seng med Donald Trump, hevdet kilden.

- De tilbringer aldri natten sammen - noensinne!

LES OGSÅ: Bryter tausheten om farens helse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer