Vanessa Rudjord og Jonas Forsang gifter seg:

Dette er gjestelisten

En rekke store personligheter samles i Paris når årets store kjendisbryllup går av stabelen.

STJERNESPEKKET: Flere kjente fjes tar turen til Paris for å feire brudeparet. Her er den kommende bruden avbildet sammen med to av gjestene Pia Tjelta og Jenny Skavlan. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
STJERNESPEKKET: Flere kjente fjes tar turen til Paris for å feire brudeparet. Her er den kommende bruden avbildet sammen med to av gjestene Pia Tjelta og Jenny Skavlan. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteblogger og podkaster Vanessa Rudjord (46) gir sitt ja til forfatter, forlegger og tidligere musiker Jonas Forsang (41) i Paris denne helgen.

Etter det Se og Hør erfarer finner vi kronprinsesse Mette-Marit (48) og kronprins Haakon (48) blant gjestene.

Hemmelig mann

Vanessas nære venninner, Pia Tjelta (44), Synnøve Skarbø (51) og Janne Formoe (46), er selvskrevne gjester. De to sistnevnte har angivelig med sine menn. I fjor avslørte Synnøve selv i podkasten hun deler med Vanessa at hun hadde fått seg kjæreste.

Men til dags dato har hun ikke villet avsløre hvem han er.

Men det kan ta sin tid før Synnøve får giftering på fingeren. Venninnene skal ha en klar avtale på hvem som har «rangen». Først gifter Vanessa seg, så er det Janne som er neste i rekken, før Pia endelig skal få sin skuespillersamboer Oddgeir Thune (43) til ektemann.

Først etter det er det Synnøve sin tur! Janne har angivelig sin forlovede og vordende ektemann, artistmanager Jan Fredrik Karlsen (48), med seg til Paris.

Stordalen-klanen

Familien Stordalen stiller sterkt i den franske hovedstaden. Hotellkonge Petter Stordalen (59)har også fått selskap av sin svenske samboer, Märta Elander Wistén (32).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.