- Dette er ganske håpløst

Maria Montazami reagerer på Hollywood-kollegaens krav. Se video!

KRITISK: Har vi liksom ikke nok penger? spør Maria Montazami om Agnes Nicole-Winters krav om 25.000 kroner for å stille til intervju. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRITISK: Har vi liksom ikke nok penger? spør Maria Montazami om Agnes Nicole-Winters krav om 25.000 kroner for å stille til intervju. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Maria Montazami nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO):  Torsdag skrev Seher.no at den svenske Hollywoodfruen Agnes Nicole-Winter krevde om lag 25.000 kroner for å stille til intervju da Seher.no befant seg i Los Angeles, blant annet for å dekke deler av innspillingen rundt den norske versjonen av programmet.

«Hei. For en time eller maksimalt to timer vil det koste rundt 3.500 dollar. I tillegg skal jeg ha 20 prosent av den samme summen», skrev en av hennes agenter, Gloria Kisel, i en e-post.

Seher.no takket nei til tilbudet fra Agnes. En av de andre Hollywoodfruene, Maria Montazami, stilte derimot velvillig opp for oss - helt gratis - i sitt eget hjem i Orange County.

Montazami er kritisk til at hennes TV3-kollega og hennes agenter kommer med et slikt utspill.

- Nei, sånt synes jeg er ganske håpløst. Jeg mener, har vi liksom ikke nok penger? spør Maria mens hun rister oppgitt på hodet.


Montazami er den eneste av de svenske fruene som har valgt å takke ja til å være med også i sesong to av konseptet. Dermed har altså både Agnes Nicole-Winter og Anna Anka sagt stopp.

Og å ta seg betalt for å bli intervjuet er, i hvert fall foreløpig, utenkelig for den gjenværende fruen, som har gått rett hjem i hjertet til tusener av svensker og nordmenn.

- Ok, hvis hun vil ha det så... Meg trenger dere i hvert fall ikke å betale for, smiler hun.

Informasjonssjef i TV3, Glenn Støldal, har tidligere gitt uttrykk for at han ikke liker at deltagere i TV3-programmer opererer på denne måten.

- I dette tilfellet er ingenting i den ene eller andre retningen kontraktsfestet, ettersom dette er et program som har blitt sendt på svensk TV 3. Men det er klart, vi er i utgangspunktet ikke glade i at folk velger å ta betalt for å snakke. Vi får uansett ikke styrt en svensk-amerikansk produksjon, som altså ikke er egenprodusert, uttalte han torsdag til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
Andre sesong av «Svenske hollywoodfruer» har premiere på TV 3 mandag 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

LES OGSÅ: - Carew kunne lurt meg til sengs 

Se videointervjuet med Maria Montazami her:


[obj:media:8473]