- Dette er ganske avskyelig

Superstjernen fikk sjokk da familiehemmeligheten ble avslørt.

ARG: - Jeg blir ganske sint av dette, sier Kim Cattrall, som er mest kjent som rappkjeftede og mannegale Samantha i «Sex - og singelliv»-serien og filmene.  Foto: Stella Pictures
ARG: - Jeg blir ganske sint av dette, sier Kim Cattrall, som er mest kjent som rappkjeftede og mannegale Samantha i «Sex - og singelliv»-serien og filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Cattrall, mest kjent som Samantha i «Sex and the City» får seg en real overraskelse i slektsforskningsprogrammet «Who do you think you are?». Hennes morfar, som tidlig ga opp hennes mormor, viser seg nemlig å være bigamist, skriver Daily Mail.

I det amerikanske programmet får kjendiser hjelp til å utforske sin egen slektshistorie, slik som i NRK-programmet «Hvem tror du at du er?». For Cattrall og produksjonsteamets del, begir de seg avgårde til Liverpool, der Cattralls slekt har sitt opphav.

I den engelske byen finner de ut at skuespillerens morfar, som på mystisk vis forlot mormoren hennes da Cattralls mamma bare var noen måneder gammel, giftet seg med en annen kvinne - uten å skille seg fra sin andre kone.

- Jeg visste at han var ekkel, men at han var kriminell også... Det er utrolig. Jeg blir ganske sint av dette. Som kvinne synes jeg at dette er ganske avskyelig, sier den kjente skuespilleren i programmet.

I januar avslørte 54-åringen at hun jobber beinhardt for å opprettholde sin flotte «Sex-og singelliv»-kropp.

- Jeg har slanket meg hele livet, fordi jeg har en helt enorm appetitt, uttalte Liverpool-fødte Cattrall til Daily Mail den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har slanket meg hele livet  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer