- Dette er fremtidig terapi-materiale

«House»-stjernen Olivia Wilde spøker med babybilde av sønnen sin Otis (15 mnd.) på Instagram.

TULLET MED FAMILIEBILDE: Skuespiller Olivia Wilde gav Instagram-følgerne sine et tilbakeblikk fra vinteren 2014, da hun delte dette søte familiebildet av en molefonken Otis. Wilde, som er forlovet med «We are the Millers»-stjernen Jason Sudeikis, skrev en selvironisk tekst til bildet. Foto: Splash News/ Instagram
TULLET MED FAMILIEBILDE: Skuespiller Olivia Wilde gav Instagram-følgerne sine et tilbakeblikk fra vinteren 2014, da hun delte dette søte familiebildet av en molefonken Otis. Wilde, som er forlovet med «We are the Millers»-stjernen Jason Sudeikis, skrev en selvironisk tekst til bildet. Foto: Splash News/ Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: I april 2014 ble skuespillerparet Olivia Wilde (31) og Jason Sudeikis (39) foreldre for første gang, da sønnen Otis Alexander (15 mnd.) ble født.

Wilde, særlig kjent fra TV-serien «House», har i det siste vært travelt opptatt med innspilling av diverse filmer og serier, ifølge IMDb.com.

Imidlertid er hun ikke for travel til å bruke sosiale medier. Torsdag 16. juli delte hun et søtt tilbakeblikksbilde av seg selv, ektemannen og sønnen. På Instagram-bildet er lille Otis ikledd en lodden, hvit babydrakt med hette og små bjørneører.

«tbt til da Otis utviklet sitt hat mot små bjørnedrakter» skriver Wilde til bildet, fulgt av emneknaggene «fremtidig terapi-materiale» og «vinter 2014».

Saken fortsetter nedenfor.

Otis ser nemlig ikke helt fornøyd ut på den søte familie-selfien, som er tatt av «Horrible Bosses»-stjernen Sudeikis.

Humoristiske babybilder

Dette er ikke første gang den «Meadowland»-aktuelle ettbarnsmoren deler humoristiske bilder av sønnen på Instagram-kontoen sin.

I starten av juli la stjernen ut et bilde av Otis på vei ut gjennom en hundeluke, fulgt av bildeteksten «utbryterkonge».

Saken fortsetter nedenfor.

Escape artist.

Et bilde publisert av Olivia Wilde (@oliviawilde)

Også i starten av juni delte «Rush»-skuespilleren et innblikk i livet som småbarnsmor. Dengang la hun ut et Instagram-bilde av en giraffleke med et langt silkebånd knyttet rundt halsen. I bakgrunnen kan man se ettåringen stå på tærne foran en sofa.

«Tar med giraffen vår på luftetur, slik alle minidyrehage-passere ville gjort», skriver Wilde - som dynket seg i brystmelk under «Ice Bucket Challenge» - spøkefullt til det personlige bildet.

Taking our giraffe for a walk like any good miniature zookeepers. #dancerfeet

Et bilde publisert av Olivia Wilde (@oliviawilde)

Saken fortsetter nedenfor.

Det stolte foreldreparet Olivia Wilde og Jason Sudeikis forlovet seg under en romantisk ferietur til Hawaii i januar 2013.

STJERNE: Olivia har gjort stor suksess med TV-serien «House». Her sammen med Reese Witherspoon og Amber Heard på en middag i New York i april 2015.  Foto: SipaUSA
STJERNE: Olivia har gjort stor suksess med TV-serien «House». Her sammen med Reese Witherspoon og Amber Heard på en middag i New York i april 2015. Foto: SipaUSA Vis mer

Amme-entusiast

Den flotte skuespilleren, som har fått et avslappet forhold til kroppen sin etter at hun ble mor, var begeistret for at puppene hennes ble større mens hun gikk gravid med Otis.

- Jeg er ikke i perfekt form. Jeg har faktisk aldri vært mer slapp i formen enn jeg er nå. Men sannheten er, jeg er mor og jeg er ut som en, sa hun til Shape Magazine våren 2014.

31-åringen, som for øvrig er veganer, er også blant kjendisene som har frontet amming. Det å amme i offentlighet er stadig omdiskutert i Hollywood-stjernens hjemland USA.

Her i Norge er amming nylig blitt aktualisert av kunstnerparet Marianne Aulie (43) og Aune Sand (49). Tidligere i sommer fortalte Aulie til Se og Hør at hun vil amme datteren Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis (3) i uoverskuelig fremtid.

- Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer. Den dagen det ikke er naturlig lenger, så stopper det av seg selv, uttalte Aulie til Se og Hør.

Se Marianne Aulie amme datteren i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: - Mel Gibson (59) har falt for 24-åring