Mauro Icardi, Wanda Nara og Maxi Lopez:

Dette er fotballens største trekantdrama

- Var med ham av seksuelle årsaker.

FANT SAMMEN: Inter-spissen Mauro Icardi er gift med Wanda Nara. Hun var tidligere gift med en av ektemannens lagkamerater. Foto: NTB Scanpix
FANT SAMMEN: Inter-spissen Mauro Icardi er gift med Wanda Nara. Hun var tidligere gift med en av ektemannens lagkamerater. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

- Jeg angrer ikke på noe.

Det forteller den argentinske tv-personligheten Wanda Nara (30) som står midt i fotballens største trekantdrama. Men la oss først ta hele historien:

Inter-spiss Mauro Icardi (24) er kanskje den heteste angrepsspilleren i Serie A og står med solide ni mål på åtte seriekamper denne sesongen.

Men Icardi har også skapt overskrifter utenfor banen.

Snakker ut

Han er nemlig mannen bak skittentøyvasken i italiensk fotball. 24-åringen er gift med tv-personligheten Wanda Nara. Hun var nemlig først gift med tidligere lagkamerat Maxi Lopez (33), der paret har tre barn sammen.

VAR GIFT: Maxi Lopez og Wanda Nara giftet seg i 2008, men i 2013 ble paret skilt. Foto: NTB Scanpix
VAR GIFT: Maxi Lopez og Wanda Nara giftet seg i 2008, men i 2013 ble paret skilt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Icardi og Lopez var venner, lagkamerater og landsmenn fra Argentina. Vennskapet tok en brå vending da Nara plutselig byttet adresse.

I et eksklusivt intervju med magasinet Caras forteller hun om forholdet:

- Jeg angrer ikke på noe, spesielt ikke i kjærlighetslivet. Det har gitt meg barn som jeg er stolt av, sier Nara.

- Som tenåringer

Hun er nå gift med Icardi - og fungerer som Inter-spillerens agent. Nara og Lopez ble skilt i desember 2013, og bare fire måneder senere var hun gift med Icardi.

Nara forteller om hvordan forholdet til Icardi startet:

- I starten var jeg sammen med ham av seksuelle årsaker. Jeg kunne ikke se noen andre grunner. Vi var som tenåringer, men så ble det til kjærlighet med tiden. Mauro (Icardi) sier det var kjærlighet fra første blikk, men det var det ikke. I dag er han en god far for våre døtre, sier Wanda Nara.

Hun sier videre:

- Han stoler på meg og jeg stoler på ham. Det er nøkkelen til lykke, sier Nara.

SMS-flørt

Icardi ga i fjor ut en selvbiografi der han beskriver hvordan han «stjal» kona til lagkameraten:

«Dagen før avreise på treningsleir i USA fikk jeg en melding fra Wanda. Jeg ble overrasket, for jeg snakket jo vanligvis med Maxi, ikke med henne. Hun spurte om jeg kunne kjøpe med en iPad fra USA, fordi den ikke var til salgs i Italia ennå», skrev Icardi, gjengitt av Corriere Dello Sport.

BRÅK: Maxi Lopez. Foto: Afp / NTB Scanpix
BRÅK: Maxi Lopez. Foto: Afp / NTB Scanpix Vis mer

Inter-stjerna skriver videre at han oppfattet dette som at hun søkte kontakt.

«Den episoden fikk meg til å tenke. Ville Wanda egentlig ha iPad'en, eller var dette bare en unnskyldning for å komme i kontakt med meg. Da jeg kom tilbake til Milano, var det første jeg gjorde å ta kontakt med Wanda. Jeg måtte overlevere iPad'en. Det var den perfekte unnskyldningen», skrev Icardi videre.

Dette ble slutten på Wanda Naras ekteskap til Maxi Lopez.

«Vi tekstet mye til hverandre. Hun skrev plutselig: «Mauro, vi (Lopez og Nara) skal på en tur med Gonzalo Bergessio og kona. Vil du bli med oss?». Selvsagt hadde jeg lyst. Da jeg lå alene på båten og hørte på reggae, kom Wanda plutselig til meg. På det tidspunktet gikk forholdet til Maxi Lopez mot slutten», skriver Icardi.

Lopez og Nara har tre sønner sammen: Valentino Gastón (2009), Constantino (2010) og Benedicto (2012). Icardi og Nara har to døtre: Francesca (2015) og Isabella (2016).

GA UT BOK: Icardi ga i fjor ut en selvbiografi der han beskriver hvordan han «stjal» kona til lagkameraten Foto: NTB Scanpix
GA UT BOK: Icardi ga i fjor ut en selvbiografi der han beskriver hvordan han «stjal» kona til lagkameraten Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tatoverte barnas navn

Feiden mellom Maxi Lopez og Mauro Icardi eskalerte, og da Torino og Inter møttes til seriekamp i fjor ble det uten at duoen tok hverandre i hånda. Da Sampdoria og Inter møttes i 2014, hilset spillerne heller ikke på hverandre.

Icardi har i senere tid også tatovert navnene til Lopez' barn på overarmen, samtidig er det hyppig blitt publisert familiebilder i sosiale medier.

Det skapte ytterligere ondt blod.

- Jeg kan forstå at han, som er en offentlig person, publiserer bilder. Men jeg er ikke komfortabel med at barna mine er med på disse bildene, sa Lopez i 2014, ifølge AFP.

- Barna er styrken min. Og de vet at jeg vil gjøre alt for å beskytte dem, fordi de betyr alt for meg, sa han videre.

Maradona: - Død i mine øyne

Bråket mellom de to fotballspillerne ble også en gigantisk snakkis i hjemlandet Argentina. Fotballpersonligheter kastet seg inn i debatten og pressen slukte historiene om de to stjernes bråk.

Argentinsk presse hevder at Icardi fikk et dårlig rykte i hjemlandet som følge av intrigene.

SKUFFET: Diego Maradona gikk hardt ut mot Icardi. Foto NTB Scanpix
SKUFFET: Diego Maradona gikk hardt ut mot Icardi. Foto NTB Scanpix Vis mer

Selveste fotballikonet Diego Maradona (56) langet også ut mot Icardi - og legenden har tydeligvis fått Inter-spilleren i vrangstrupen.

- Icardi eksisterer ikke for meg, sa Maradona sommeren 2016, ifølge ESPN.

- Han kan være kaptein for hele galaksen (Icardi er Inter-kaptein), men etter hva han gjorde, er jeg blitt en Maxi Lopez-fan. Du skal aldri gjøre sånn som Icardi. Han (Lopez) ga ham mat, han slapp ham inn i hjemmet sitt. Så skjer dette. Folk som ikke har noen verdier, er døde i mine øyne, sier Maradona nådeløst.

Supporterbråk

Icardi er en mann som går sine egne veier. Det gjenspeiles også i forholdet til Inter-supporterne. Argentineren er lagets kaptein og kanskje klubbens største stjerne.

Likevel er forholdet til fansen anstrengt.

Spesielt én episode har fått supporterne til å se rødt - scenene som utspilte seg etter et 3-1-tap for Sassuolo i februar 2015. Det skriver BBC.

FAMILIEN ICARDI: Mauro Icardi og Wanda Nara med barn. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN ICARDI: Mauro Icardi og Wanda Nara med barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere av spillerne fikk draktene sine i retur fra misfornøyde fans etter at de kastet dem opp på tribunen. Icardi skriver i sin selvbiografi at han kastet drakta si til en liten gutt, men at den ble revet ut av grepet hans av en voksen mann som kastet den tilbake.

Han skriver videre at han lot supporterlederen få gjennomgå verbalt, og at han i etterkant blir hyllet i garderoben fordi han valgte å svare en av de mer framtredende tilhengerne.

- Jeg er klar til å møte dem alle, én etter én. Hvor mange er de? 50, 100, 200? Hør på hva jeg har å si. Jeg skal ta med meg 100 kriminelle fra Argentina som vil drepe dem alle sammen, så får vi se, skriver han.

I kampene som fulgte viste fansen sin misnøye.

På tribunen hang flere bannere. På ett kunne man lese: «100 mål kommer ikke til å skjule at du er en dritt».

På et annet banner sto det: «Du bruker et barn for å rettferdiggjøre at du slang dritt til oss. Du er ikke en mann. Du er ikke en kaptein. Du er bare en dritt».

LES OGSÅ: Kronprinsbarna sjarmerte i fotballduell på Skaugum

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer