<strong>I SJOKK:</strong> David og Victoria Beckham skal være i sjokk over å få en datter, en nyhet de ikke kunne vært mer glad for å få. Foto: Stella Pictures
I SJOKK: David og Victoria Beckham skal være i sjokk over å få en datter, en nyhet de ikke kunne vært mer glad for å få. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette er første gang jeg sier det

Superparet bekrefter barnets kjønn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidlig i januar kom nyheten om at David (35) og Victoria Beckham (36) skal bli foreldre for fjerde gang.

Én måned senere skrev britiske The Sun at paret, som fra før har sønnene Cruz (6), Romeo (8) og Brooklyn (12), nå venter sin første datter. Påstandene var basert på ikke navngitte kilder.

Nå bekrefter fotballstjernen David for første gang at det blir en jente.

- Vi er selvsagt veldig heldige som skal bli foreldre igjen, og dette er første gangen jeg sier det: Det er en liten jente, skal Beckham ha sagt under et arrangement med laget hans, LA Galaxy ifølge People.

Det er ingenting som gleder den lykkelige familien mer enn akkurat det.

- Vi er fortsatt i sjokk. Når du har tre gutter fra før, forventer man nesten å få en til, så å finne ut at det er en jente, er veldig overraskende. Men vi er selvsagt fantastisk glade.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Tatoverte seg selv som Jesus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer