Dette er forsiden som sjokkerer

«True Blood»-stjernene kaster klærne, innsmurt i blod...

NAKEN: «True Blood»-kjekkasen Alexander Skarsgård har ingenting imot å være naken. Foto: All Over Press
NAKEN: «True Blood»-kjekkasen Alexander Skarsgård har ingenting imot å være naken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er hovedrolleinnhaverne i TV-suksessen «True Blood» som pryder forsiden av Rolling Stone Magazine denne gangen. Rolling Stone er ikke kjent for å holde noe tilbake, og september måned er ikke et unntak.

Svenske Alexander Skarsgård (33), Anna Paquin (28) og Stephen Moyer (40) stiller alle i henholdsvis Eva og Adams drakt, innsmurt i blod. Det er med andre ord blod og nakenhet som skal bidra til å få solgt magasinet, skriver danske BT.

Den kontroversielle forsiden har laget litt av et oppstyr på internett, og flere mener at dette ble litt for sjokkerende å sette på en forside, melder AllVoices.

Skuespillerne er vell vante med å stille opp nakne. Anna Paquin og hennes forlovede Stephen Moyer - som også er kjærester i serien, har begge spilt inn flere nakenscener i serien.

- Jeg har ingenting å gjemme, men det er kanskje litt pinlig, sier Anna til magasinet.

Og den svenske kjekkasen Alexander Skarsgård, er enig, han har heller ingenting å gjemme.

- Hvis jeg er naken i en scene, så er jeg naken. Slik har jeg alltid vært, forteller Skarsgård.

Seriens skaper Allan Ball, har bevisst brukt mye sensualitet og blod i serien. Dette har skapt debatt, spesielt med tanke på at seriens seere stort sett er tenåringer.

- Jeg forstår ikke en vampyhistorie om sølibat. Jeg er 53 år gammel. Jeg bryr meg ikke om tenåringer. Jeg finner videregående-elever irriterende og uopplyste, sier Ball til Rolling Stone.

I Norge er det sesongpremiere på Canal+ onsdag 25. august. HBO har allerede bekreftet at det vil bli en fjerde sesong av «True Blood».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Det blir mer nakenhet