SEXY: Rihanna viser at hun er nesten unormalt glad i frukt i musikkvideoen til den nye låta «S&M». Her suger hun sensuelt på en banan... Foto: Stella Pictures
SEXY: Rihanna viser at hun er nesten unormalt glad i frukt i musikkvideoen til den nye låta «S&M». Her suger hun sensuelt på en banan... Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er for sexy - bannlyst i 11 land!

Rihannas nye singel er så dampende het at både sangen og videoen sensureres...

Publisert
Se flere bilder fra den kontroversielle videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Popstjernen Rihanna (22) har det med å sjokkere.

Flere ganger har nakenbilder av stjernen lekket ut på nettet, og i coveret på albumet «Loud» finner man flere svært lettkledde bilder av den vakre 22-åringen.

Sist i rekken av sjokkerende påfunn er artistens nye singel «S&M». Tittelen henspiller på sadomasocisme, en seksuell legning som ofte assosieres med lakk, lær og spesielle sexleketøy.

Både låta og den tilhørende musikkvideoen som ble sluppet tidligere denne uken, er med andre ord ganske så utfordrende. Dette har medført at den nye singelen allerede er blitt bannlyst i 11 land. Det melder Daily Mirror.
 
Videoen, som allerede har fått 18-årsgrense på YouTube, viser blant annet en latekskledd Rihanna som suger på en banan og simulerer sex med en oppblåsbar dukke.

Også sangteksten har fått radiostasjoner og andre medier til å reagere:

- Sex in the air, I don't care, I love the smell of it, synger hun.
 
- Sticks and stones may break my bones, but chains and whips excite me, fortsetter hun.

Flere land i Sør-Asia skal allerede ha bannlyst låta, MTV vurderer å kun sende en redigert versjon og den britiske radiokanalen BBC Radio 1 har nedlagt veto mot å spille sangen før kl 19.

- Vi venter på en redigert versjon før vi bestemmer om den vil bli spilt på dagen, sier en talsperson for radiokanalen ifølge Daily Mirror.

Ifølge Rihanna selv handler ikke «S&M» om sex, kun metaforisk sex. Men ifølge en kilde på filmsettet til musikkvideoen skal popstjernen likevel ha vært svært fornøyd:

- Hun tok med seg en pose med sexy «suvenirer» hjem fra settet. Og hun elsket å spille inn en het scene som involverte en kvinnelig danser, men den ble fjernet fra den endelige versjonen da den ble for drøy, sier kilden ifølge Daily Mirror. 

Er du over 18 år? Da kan du registrere eller logge deg inn på YouTube og se videoen her (ekstern lenke).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er venninnen min


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer