Dette er far og sønn!

Jeremy Bieber var 19 år da han ble pappa til popyndlingen Justin.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Foreldrene til Justin Bieber (17), Jeremy Bieber (37) og Pattie Mallette (36), var henholdsvis 18 og 19 år da popstjernen ble født.

Siden har paret gått hver til sitt, men har fortsatt å omgåes og være gode venner. Pappa Jeremy ser ut, med sin rocka og ungdommelige klesstil, som han kunne vært en av kompisene til Justin. Far og sønn har mye til felles, og det var Jeremy som introduserte sønnen for musikk og gitarspilling.


- Jeg har et fantastisk forhold til min far. Da jeg var yngre lærte han meg å spille for eksempel «Knockin' on Heaven's Door» av Bob Dylan på gitar, har Justin sagt i et intervju med People.

Men «Never Say Never»-Justin kan takke mamma Pattie, som nylig opplevde at foreldrene hennes ble hardt skadd i en bilulykke, for suksessen. Hun postet nemlig en video av en purung Justin som synger «You got it bad» for sitt store idol Usher (33), som siden skulle bli hans mentor og beste venn. Videoen kan du se her (ekstern lenke).

Jeremy Bieber har siden fått to barn, Jazmyn (3) og Jaxon (2), med kona Erin, som Justin har god kontakt med.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: David Beckham overrasket søsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer