- Dette er fantastiske nyheter

Det sier Anna Anka til Seher.no etter at hun fikk 520.000 mindre i måneden enn hun krevde.

FORNØYD: - Jeg håper at dette setter en stopper for all den negative pressedekningen i forhold til meg og Paul, sier Anna Anka til Seher.no om den nå avsluttede skilsmissestriden mellom henne og eksmannen, Paul Anka. Foto: TV3/Thomas Engström
FORNØYD: - Jeg håper at dette setter en stopper for all den negative pressedekningen i forhold til meg og Paul, sier Anna Anka til Seher.no om den nå avsluttede skilsmissestriden mellom henne og eksmannen, Paul Anka. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer
SEHER.NO: Anna Anka (39) ville ha 640.000 kroner i måneden til sine utgifter av Paul Anka. Men i helgen kunne svenske Aftonbladet avsløre at den svenske Hollywoodfruen tvinges til å måtte nøye seg med mindre enn en tiendedel av det hun opprinnelig krevde.

Ifølge avisen er skilsmissedokumentene nå undertegnet av både Paul og Anna Anka. Dokumentene sier at Anna Anka vil få en engangssum av sin eksmann, på 2,7 millioner kroner. 

Foruten engangssummen vil Anna få utbetalt rundt 58.000 kroner i underholdningsbidrag hver måned, til henne og parets sønn, Ethan (4).

Denne avgjørelsen er lysår unna hva hun hadde håpet på når skilsmissen fra den amerikanske sangeren begynte. Den verdensberømte sangeren Paul Anka, sitter på en formue på rundt 420 millioner.
 
Men til Seher.no gir 39-åringen uttrykk for alt annet enn skuffelse over avgjørelsen som nå er fattet.

- Dette er fantastiske nyheter, og håper at dette setter en stopper for all den negative pressedekningen i forhold til meg og Paul, skriver Anka i en e-post til Seher.no.

At Anna Anka ikke fikk mer penger etter skilsmissen skyldes parets ekteskapskontrakt. Men Anka, som for tiden holder på med innspillingen av sitt nye treningsprogram der hun skal hjelpe overvektige svensker å gå ned i vekt, har det bedre nå enn hun har hatt det på lang, lang tid, avslører hun.

- Livet er helt fabelaktig for tiden, jeg er en lykkelig jente, sier hun.

I starten av september ble det kjent at den svenske TV-profilen har takket nei til å bli med i den tredje sesongen av «Svenska Hollywoodfruar».

- De har ikke råd til meg. Varemerket ble for dyrt for TV3, sa Anna Anka til Aftonbladet den gang.

Dette var blant Anna Ankas opprinnelige krav til skilsmisseoppgjøret, for månedlige utbetalinger:

Klær (for seg selv og sine to barn): 180.000 kroner.
Husleie: 71.700 kroner
Sykeforsikringer: 10.755 kroner
Ferier, gaver og underholdning: 71.700 kroner.
Smykker og juveler: 113.000
Restaurantbesøk: 21.510 kroner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - TV3 ville gått konkurs om jeg hadde vært med