Dette er faktisk samme mann!

Men den nye dama hans ser ut til å elske hver centimeter...

HAR SKIFTET FORM: Skuespilleren er blitt tynnere i håret og bredere i midjen. Foto: Stella Pictures
HAR SKIFTET FORM: Skuespilleren er blitt tynnere i håret og bredere i midjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Brendan Fraser (41) er først og fremst kjent for "The Mummy"-filmene, men de siste årene har skuespilleren nesten fått like mye oppmerksomhet for utseendet sitt som karrieren.

For det har skjedd mye med utseendet til Fraser siden han spilte i filmen "George of the Jungle" for tolv år siden.

41-åringen ble en ivrig lue- og hattebruker da håret hans forsvant i 2003. I 2007 kom skuespillerens hår imidlertid tilbake på mirakuløst vis, men nå ser det ut til å være i ferd med å forsvinne igjen.

Denne uken tok den skilte tobarnsfaren med seg sin nye kjæreste på en solferie på øya St. Barths i Karibien. Selv om han har lagt seg ut en del den siste tiden, så hverken hans tynne manke eller ølmage ut til å plage hans nye flamme.

- Den nye dama hans ser ut til å elske hver centimeter, skriver Stella pictures.

Turtelduene nøt mandag en god lunsj ved stranden, før de brukte resten av dagen på en eksklusiv yacht. Skuespilleren snorklet, koste med kjæresten og drakk øl i den karibiske varmen.

Ifølge Stella forsøker 41-åringen konstant å skjule hårtapet samt den voksende midjen sin, men da paret var ute med luksusbåten, slappet skuespilleren av og kastet klærne for å snorkle.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på[email protected],ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Fikk guttesveisen tilbake


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer