FRA WAHLBERG TIL HVALROSS? Mark Wahlberg var langt mer veltrent da kvinner verden over sperret opp øynene for ham som Calvin Klein-modell på 90-tallet. Nå har han gått kraftig opp til sin nye rolle.
FRA WAHLBERG TIL HVALROSS? Mark Wahlberg var langt mer veltrent da kvinner verden over sperret opp øynene for ham som Calvin Klein-modell på 90-tallet. Nå har han gått kraftig opp til sin nye rolle. Vis mer

Dette er faktisk samme mann!

Mark Wahlberg ser ut til å ha svelget en badeball.

Publisert
SEHER.NO: Da Mark Wahlberg (38) slo igjennom på 90-tallet som  Marky Mark, var det med en sixpack som fikk kvinner til å dåne. Det er noen kilo siden nå.

Det viste seg for alvor, da Wahlberg ble fotografert i bar overkropp under innspillingen av sin nye film «The Fighter».


I filmen spiller Walhberg irske Micky Ward, som la opp i flere år før han ble overtalt til comeback i bokseringen.
 
Disse bildene er nok tatt under filming av scener fra Wards tre år utenfor bokseringen. For kroppen til Wahlberg var en ganske annen da filmingen startet for 18 måneder siden. Men siden da har Wahlberg nærmest svelget en badeball.


Wahlberg fikk rollen i 2007, og startet umiddelbart å trene seg opp til filmen. Men etter hvert hopet problemene seg opp for prosjektet. Først trakk Darren Aronofsky seg som regissør, og i etterkant av dette trakk Brad Pitt seg fra en av de andre rollene i filmen. I et intervju i 2008, uttrykte Wahlberg stor frustrasjon.

- Jeg sto opp hver dag klokka 5 for å trene for en film som kanskje aldri skulle bli noe av. Det er deprimerende, sa Wahlberg.


Men til sommeren får Wahlberg endelig se filmen ferdig. Snart kan han sikkert også legge seg i hardtrening for å få tilbake magemusklene igjen også.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ:
De er skjønnheten og udyret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer