<strong>IKKE BRAD:</strong> Dette er faktisk Brad Pitts yngre bror, Doug (t.v), som leker med storebrorens sønn Maddox i bølgene i Cancun, Mexico denne helgen.  Foto: Clasos.com/Stella Pictures
IKKE BRAD: Dette er faktisk Brad Pitts yngre bror, Doug (t.v), som leker med storebrorens sønn Maddox i bølgene i Cancun, Mexico denne helgen. Foto: Clasos.com/Stella Pictures Vis mer

Dette er faktisk ikke Brad Pitt

Disse bildene lurte en rekke medier trill rundt.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Mexico-turen til Brad Pitt og eldstesønnene nederst i saken!

SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Brad Pitt (47) holder for tiden med på å promotere sin nye film «Moneyball», forrige uke i Cancun i Mexico.

Pitt har som kjent en stor familie sammen med kona Angelina Jolie (35), men kjekkasen tok bare med seg eldstesønnene, adoptivbarna Maddox (9) og Pax (7) sydover, for å få litt kvalitetstid med dem.

En rekke medier både i Norge og internasjonalt har de siste dagene publisert de flotte bildene som skulle være av Brad Pitt som leker med de to sønnene i Mexicos varme bølger.

Nå viser det seg imidlertid at den solbrune mannen ikke er Brad Pitt i det hele tatt!

Ifølge RadarOnline er de to guttenes lekekamerat faktisk Brads tre år yngre bror Doug, som altså er utrolig lik sine eldre og mer berømte bror.

Da den «ekte Brad Pitt» ble fotografert på flyplassen i Cancun mandag, var det tydelig at det har vært snakk om en festlig forveksling: 47-åringen har både grånende skjegg og litt lengde på håret om dagen - helt ulikt broren Dougs glattbarberte hake og kortere hårfrisyre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kommer Linni i Pias kjole!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer