- Dette er et varslet samlivsbrudd

Roy-Kevin og Katarina brukte forbrukslånet til å dra til Las Vegas istedenfor å pusse opp huset. Det fikk «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim til å reagere sterkt.

SEOGHØR.NO: Det unge ekteparet Roy-Kevin Pettersen (27) og Katarina Hjertø (26) fra Mo i Rana fikk store problemer, da de lånte seg til pipa for å sikre seg drømmehuset.

Senere tok de opp et forbrukslån på 150 000 kroner for å pusse opp, men endte isteden opp med å bruke en stor del av summen på en tur til Las Vegas i USA.

I onsdagens episode av «Luksusfellen» på TV3, forteller de to at gjelden ble enda tyngre å håndtere da Katarina måtte si opp jobben, fordi de ikke hadde barnehageplass for sin to år gamle datter.

Reagerer sterkt

SLITER MED ØKONOMIEN: Roy-Kevin Pettersen og Katarina Hjertø ba «Luksusfellen»-ekspertene om hjelp etter at de mistet kontroll over økonomien.
SLITER MED ØKONOMIEN: Roy-Kevin Pettersen og Katarina Hjertø ba «Luksusfellen»-ekspertene om hjelp etter at de mistet kontroll over økonomien. Vis mer

Det får «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim til å reagere: - Når dere reiser til Las Vegas og bruker 60 000 på ti dager, så har dere ikke skjønt det.

Etter å ha gått økonomien til paret nærmere i sømmene, finner ekspertene ut at de to går tilsammen 18 000 kroner i minus hver måned.

- Dere hadde ingenting å gå på. Så hvis dere skulle pusse opp måtte dere ta opp forbrukslån. Denne beretningen er et varslet samlivsbrudd.


 

Slet på forholdet

Ekteparet - som innrømmer at de ofte bruker sine fem kredittkort for å få det månedlige til å gå rundt seg - innrømmer at vanskelighetene har slitt på forholdet.

- Vi har ikke hatt noen før som har banket i bordet og forklart hvordan situasjonen er. Da ekspertene ga klar beskjed gikk det opp for oss.

- Det føles utrolig godt å kunne få ut det vi lenge har gjemt, sier de til TV-kameraene.

Hvordan det går med ekteparet kan du se i Luksusfellen onsdag 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Mistet hjemmet da han ringte «Luksusfellen»