- Dette er et varslet samlivsbrudd

Roy-Kevin og Katarina brukte forbrukslånet til å dra til Las Vegas istedenfor å pusse opp huset. Det fikk «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim til å reagere sterkt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det unge ekteparet Roy-Kevin Pettersen (27) og Katarina Hjertø (26) fra Mo i Rana fikk store problemer, da de lånte seg til pipa for å sikre seg drømmehuset.

Senere tok de opp et forbrukslån på 150 000 kroner for å pusse opp, men endte isteden opp med å bruke en stor del av summen på en tur til Las Vegas i USA.

I onsdagens episode av «Luksusfellen» på TV3, forteller de to at gjelden ble enda tyngre å håndtere da Katarina måtte si opp jobben, fordi de ikke hadde barnehageplass for sin to år gamle datter.

Reagerer sterkt

SLITER MED ØKONOMIEN: Roy-Kevin Pettersen og Katarina Hjertø ba «Luksusfellen»-ekspertene om hjelp etter at de mistet kontroll over økonomien.
SLITER MED ØKONOMIEN: Roy-Kevin Pettersen og Katarina Hjertø ba «Luksusfellen»-ekspertene om hjelp etter at de mistet kontroll over økonomien. Vis mer

Det får «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim til å reagere: - Når dere reiser til Las Vegas og bruker 60 000 på ti dager, så har dere ikke skjønt det.

Etter å ha gått økonomien til paret nærmere i sømmene, finner ekspertene ut at de to går tilsammen 18 000 kroner i minus hver måned.

- Dere hadde ingenting å gå på. Så hvis dere skulle pusse opp måtte dere ta opp forbrukslån. Denne beretningen er et varslet samlivsbrudd.


 

Slet på forholdet

Ekteparet - som innrømmer at de ofte bruker sine fem kredittkort for å få det månedlige til å gå rundt seg - innrømmer at vanskelighetene har slitt på forholdet.

- Vi har ikke hatt noen før som har banket i bordet og forklart hvordan situasjonen er. Da ekspertene ga klar beskjed gikk det opp for oss.

- Det føles utrolig godt å kunne få ut det vi lenge har gjemt, sier de til TV-kameraene.

Hvordan det går med ekteparet kan du se i Luksusfellen onsdag 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Mistet hjemmet da han ringte «Luksusfellen»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer