- Dette er et tegn på at alderdommen slår inn

TV-eksperter slår knallhardt tilbake mot NRK-legenden Tande-Ps utspill.

SIKTER TIL SKAVLAN? Ekspertene tror Tande-P. sikter til spesielt Fredrik Skavlan med sine utspill. Foto: SCANPIX
SIKTER TIL SKAVLAN? Ekspertene tror Tande-P. sikter til spesielt Fredrik Skavlan med sine utspill. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alf Tande-Petersen (60), bedre kjent som Tande-P, var 1990-tallets kanskje største TV-stjerne her til lands. Over to millioner nordmenn fulgte TV-programmet «Tande-På programmet» - og det var seertall som ingen programleder har hatt noen gang siden.     

I søndagens Dagbladet uttrykte den 60 år gamle TV-legenden sterk bekymring for hvordan dagens programledere gjør jobben sin.

- Det er stort sett folk som har lyst til å vise seg fram. Programlederen står fremst og så står gjestene bak og titter over skuldrene hans. Det er for meg helt feil. Det er respektløst, sa han til avisen.

Ekspertene er langt fra enig i Tande-Ps synspunkter. Og ifølge Dagbladet tror ekspertene at han sikter til spesielt NRK-stjernen Fredrik Skavlan.

- Det er helt naturlig at de står fram og sier dette. Det er viktig for dem å stå fram og ikke bli glemt. Samtidig er det ganske naturlig at man skaper flere kjendiser på skjermen i dag. Man kunne ikke fylt kanalene med de få som var kjent for ti år siden, mener Thomas Høiby i mediebyrået Mindshare.

PR-rådgiver Haakon B. Schrøder mener at Tande-P. er like høy på seg selv som programlederne han retter pekefingeren mot.

- Det går ikke an å sammenligne datidens TV med nå. Når man sier at alt var bedre før, er det et tegn på at alderdommen har begynt å slå inn, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er respektløst og helt feil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer