- Dette er et stort øyeblikk i livet mitt

Lykkelig Domratsjeva om graviditeten.

LYKKELIG: Darja Domratsjeva skal ha barn med Ole Einar Bjørndalen. Det betyr en lengre pause fra skiskytingen. Foto: Scanpix/Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIG: Darja Domratsjeva skal ha barn med Ole Einar Bjørndalen. Det betyr en lengre pause fra skiskytingen. Foto: Scanpix/Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ole Einar Bjørndalen fikk æren av å offentliggjøre nyheten: Han og kjæresten Darja Domratsjeva skal ha barn i oktober.

Nå forteller også Domratsjeva om lykken på sine egne hjemmesider.

- Livet har mange sider, og det er viktig å nå de viktigste målene i tide. 30 er den perfekte alder, og det er perfekt timing for en fødsel - og i høst skal jeg bli mor, skriver skiskytterstjerna, som fyller nettopp 30 om noen måneder.

- Det er en veldig etterlengtet og velkommen hendelse i livet mitt, og det er vel ikke nødvendig å si at det er det viktigste som skjer meg akkurat nå, skriver Domratsjeva.

Satser mot januar

Hun har vært ute store deler av denne sesongen på grunn av kyssesyke, nå blir pausen forlenget.

- Jeg vil gjerne fortelle fansen at jeg fortsetter med moderat trening i samråd med legen, og jeg vil jobbe veldig hardt for å være tilbake i rute i januar. Jeg ser at det ikke blir lett, men jeg er klar for å jobbe hardt for å komme tilbake i form, for jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg har savnet konkurranse og skiskyting, sier Darja Domratsjeva.

- For øyeblikket planlegger jeg rolig trening og hvile, så jeg vil ikke delta i en rekke arrangement jeg blir invitert til. Jeg ber pent om at alle respekterer privatlivet mitt framover, og ikke spekulerer videre på temaet. Dette er et stort øyeblikk i livet mitt, og jeg håper på deres forståelse, avslutter hun.

Spennende å bli far

Ole Einar Bjørndalen har stort sett konsentrert seg om å bli best i skiskyting de siste tiårene, nå er det et nytt menneske som skal ha mye av oppmerksomheten.

- Det er folk som har gjort det før oss, så vi trenger ikke finne opp kruttet.

- Vi har ikke ønsket å holde det hemmelig, men ville ha fokus på forholdet. Det er spennende å skulle bli far. Jeg har stor familie hjemme, så jeg er vant med mange unger. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en helt ny verdi i livet.

- Du er ekstremt opptatt av å ikke bli sjuk, hvordan blir det?

- Hehe, vi har ikke tenkt gjennom alt det. Jeg får ta pappaperm. Men det er folk som har gjort det før meg. Alt er mulig å organisere, det er ikke umulig. Fram til barnet blir 18 har det norsk pass, så får vi se hva det blir etter det.

Bjørndalen ønsker først å få sitt første barn, så får han se på hvordan det blir senere.

- Darja har mange egenskaper som ikke mange andre har, både mentalt og teknisk. Hun må gå mange veier alene, og det har hun klart. Det er helt klart hun som har best tekniske egenskaper.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: - Spennende å bli far

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer