- Dette er et sjokk for kroppen

«Skal vi danse»-stjernen innrømmer at den siste tiden har vært svært tøff... Se video!

SKOLETRØBBEL: - Etter ti minutter lesing er det et fyrverkeri i hodet mitt, jeg blir svimmel og må dra med en gang. Men det går fint det altså, skolen kommer jeg til å ta igjen uansett, sier Aylar Lie til Seher.no. Foto: SCANPIX
SKOLETRØBBEL: - Etter ti minutter lesing er det et fyrverkeri i hodet mitt, jeg blir svimmel og må dra med en gang. Men det går fint det altså, skolen kommer jeg til å ta igjen uansett, sier Aylar Lie til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer
Se video med Aylar Lie og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: Aylar Lie (26) henger fortsatt med i «Skal vi danse», til tross for blant annet lungebetennelse og kollaps under Oslo maraton i september. Men fortsatt er hun ikke hundre prosent frisk, avslører hun til Seher.no.

- Jeg er fremdeles på bedringens vei. Heldigvis kan jeg trene og være aktiv, det er ikke noe problem. Men på skolefronten har jeg måttet trappe ned radikalt på grunn av hjernerystelsen, dette merket jeg senest fredag, sier Aylar når Seher.no møter henne under lørdagens «Skal vi danse»-show i TV 2-studio i Nydalen i Oslo.

Den 26 år gamle TV-stjernen studerer medisin grunnfag, men for tiden er det altså ikke så lett med skolegang, i tillegg til den knallharde treningen hun gjennomfører.

- Den har vært veldig tøff. Det har vært beinhardt. Å danse er ingen dans på roser. Det ligger veldig mye hard trening bak disse ett og et halvt minuttene vi presterer her. Vi får det kanskje til å se lett ut, men vi trener jo tre, fire timer - minst - hver eneste dag, forteller hun.

Før «Skal vi danse» trente hun mellom to og tre ganger i uka - i én time. Men som deltager i det populære TV 2-programmet er det helt andre saker som må til.

- Jeg ble kjempesliten bare av det, jeg. Nå trener jeg som sagt tre eller fire timer - hver dag! Jeg er helt kake, jeg må innrømme at det nok er et sjokk for kroppen. Jeg har aldri brukt så mye penger på massasje, fysioterapeuter og kiropraktorer som jeg har gjort i løpet av de siste to ukene.

Treningen går derimot bra så langt for Aylar Lie. Verre er det når hun sitter på lesesalen.

- Etter ti minutter lesing er det et fyrverkeri i hodet mitt, jeg blir svimmel og må dra med en gang. Men det går fint det altså, skolen kommer jeg til å ta igjen uansett. Det er jo bare seks uker igjen av «Skal vi danse» nå.  Derfor må vi bare stå på, så kan jeg lese som rakker'n rett før eksamen. Jeg leser best under press, sier Aylar, som får skryt av dansepartner, Egor Filipenko.

- Det viktigste for meg er at hun blir bedre for hver gang hun danser. Og det klarte vi denne gangen, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor var Cecilie Skog i smerter  

Se video med Aylar Lie og Egor Filipenko her:[obj:media:9117]