<strong>SULTER SEG:</strong> Komistjernen Kathy Griffin har tidligere innrømmet at hun sulter seg for å holde seg slank.  Foto: All Over Press
SULTER SEG: Komistjernen Kathy Griffin har tidligere innrømmet at hun sulter seg for å holde seg slank. Foto: All Over Press Vis mer

Dette er et resultat av frustrasjon og sulting

50-åringen viste frem sin «nye» bikinikropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske stand-up komikeren og skuespillerinnen Kathy Griffin (50) har lenge vært kjent som en av Hollywoods mest rappekjeftede kvinner.

Skuespillerinnen, som for alvor slo gjennom i tv-serien «Suddenley Susan», har alltid virket ekstremt selvsikker, og har aldri vært redd for å harselere med seg selv eller andre i mediene.

Likevel har hun tidligere erkjent at hun har slitt med sitt eget selvbilde, og at hun har forsøkt flere drastiske metoder for å slanke seg.

- Jeg er veldig stolt av mine to uker på speed. Det var helt ulovlig selvfølgelig. Jeg gjorde det for å gå ned i vekt. Det var ikke så veldig smart. Jeg følte meg tre ganger så sulten etterpå, har stjernen tidligere uttalt.

Griffin har også innrømmet at hun har gjennomført fettsuging, og at det fortsatt er dager hvor hun føler seg svært ukomfortabel med seg selv.

- Jeg sliter hver dag. Jeg kom nettopp fra en veldig sunn lunsj, men hele tiden mens jeg spiste det sunne måltidet, drømte jeg om kake. Det er ikke enkelt. Jeg må passe på hva jeg spiser og trene en del, sa hun i fjor.

I vinter vakte 50-åringen oppsikt med sin «nye», slanke kropp, og fredag i forrige uke skapte hun nok en gang overskrifter, da hun stilte i bikini under VH1 Divas Salute the Troops-konserten i California, skriver The Huffington Post.
 
- Det er frustrasjon og sulting. Jeg er sur hele tiden, og sulten hele tiden, har stjernen tidligere uttalt i forhold til den nye kroppen. 

Likevel mottar hun nå positiv omtale for sitt friske og ungdommelige utseende, og under konserten, hvor hun var vert, formerlig strålte hun, og virket svært fornøyd med seg selv.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Har gitt opp plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer