NÆRE VENNER: Cassie Ventura har flere ganger blitt omtalt som hip-hoperen Sean "Diddy" Combs nye kjæreste. Her er de sammen på MTV Europe Music Awards i København i 2006. Foto: Stella Pictures
NÆRE VENNER: Cassie Ventura har flere ganger blitt omtalt som hip-hoperen Sean "Diddy" Combs nye kjæreste. Her er de sammen på MTV Europe Music Awards i København i 2006. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette er et PR-triks

Fansen nekter å tro på popstjernens nakenbilde-forklaring...

SEHER.NO: Nakenbilder av popstjernen Cassie Ventura har de siste dagene gått verden rundt, etter at sangerinnen hevder noen hacket seg inn på hennes datamaskin.

22-åringen følger i nakenfotsporene til kjendiser som Paris Hilton og Kim Kardashian som begge har fått intime bilder og videoer lekket på nettet.

Men selv om hun nå ikke lenger har mange hemmeligheter for nettleserne, er det få som synes synd på henne.

Flere fans beskylder nemlig popstjernen for selv å ha stått bak nakenlekkasjen, for å skape blest om sitt nye album "Electro Love", som i følge Daily Mail skal utgis i juni.
Både Paris Hilton og Kim Kardashian rykket nemlig kraftig oppover kjendisstigen i USA etter at sex-filmer med dem havnet på internett.

- Hvis du er en kjendis, hvorfor ville du ha nakenbilder av deg selv liggende rundt. Du ville ikke det, hvis du ikke lekket dem selv eller fikk noen til å gjøre det, så du kan få 15 minutter ekstra i rampelyset, skriver en leser som kaller seg "StewieGriffin" på nettstedet dlisted.com.

- Litt av en måte å utnytte det Gud ga deg på, istemmer bloggeren "Kanderso".

Cassie - som er en nær venn av rapperen Sean "Diddy" Combs og flere ganger også har blitt omtalt som hans kjæreste - insisterer imidlertid på at hun ikke har lagt ut bildene selv.

- Det ser ut som om noen har hacket seg inn på computeren min. Det er slemt og ondskapsfullt gjort. Men ikke lat som om dere ikke har sett en pupp før, skriver hun på sin profil på nettsamfunnet Twitter, ifølge Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kardashian vant pris for "årets sex-tape"