MER TRØBBEL: Nå må Sugababes vente til februar med å slippe sitt nye album. Foto: All Over Press
MER TRØBBEL: Nå må Sugababes vente til februar med å slippe sitt nye album. Foto: All Over PressVis mer

- Dette er et nytt slag for jentene

Sugababes forfølges av ulykke.

SEHER.NO: Det har vært mye rot i Sugababes-leiren den siste tiden. I september ble det klart at siste gjenværende medlem i originalgruppa, Keisha Buchanan (25), måtte forlate trioen.

Senere ble en puppeglipp av sanger Amelle Berrabah (25) foreviget på foto under en musikkvideoinnspilling. Et par dager etter ble Amelle innlagt etter et sammenbrudd.

Nå ser det ut til at alle gode ting slettes ikke er tre. Trioen må nemlig vente med å slippe deres nye album, "Sweet 7".

Etter planen skulle det nye albumet slippes 23. november, men nå ser det ut til at det ikke vil komme i butikkhyllene før februar neste år.

"Dette kommer som et nytt slag for jentene, som allerede har brukt mye penger på å promotere utgivelsesdatoen", skriver The Sun.

Den nye sangeren Jade Ewen - som er Keisha Buchanans erstatter - har ifølge avisen jobbet hardt den siste tiden for å lære seg samtlige tekster, men trenger noen flere måneder før hun kan gjøre en perfekt opptreden med gruppa.

Likevel kommer gruppens nye singel, "About a Girl", til å bli sluppet førstkommende mandag.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Innlagt etter dette bildet?