Dette er en skoreklame...

- Dette kan gi yngre modeller akutt nervesammenbrudd.

IKKE FØRSTE GANG: Den tidligere supermodellen viser ser gjerne fram naken. Senest i fjor prydet hun coveret til Citizen K uten en tråd. Foto: Stella Pictures
IKKE FØRSTE GANG: Den tidligere supermodellen viser ser gjerne fram naken. Senest i fjor prydet hun coveret til Citizen K uten en tråd. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Helena Christensen har fylt 41 år, men beviser at hun fortsatt har en fantastisk kropp. Nå kaster hun igjen klærne, og viser seg selv fram kun iført løpesko.

Men det er ikke noen fotoshoot for Playboy eller andre herreblader som har fått Helena til å posere i Evas drakt. Det er i en reklame for skomerket Reebok hun viser frem det aller meste, og skal man tro internasjonale medier, gjør hun rett i det.

«Kroppen hennes er så stram og smekker at den kan gi yngre modeller akutt nervesammenbrudd», skriver danske BT.dk.

Britiske Vogue skriver at skoene den tidligere modellen fronter, skal bidra til å gi en vakker kropp. Det er nemlig en innebygget teknologi skapt av en tidligere NASA-ingeniør, som gjør at ben og rumpe trenes på en unik måte.

- Nå som jeg bor i New York, liker jeg å gå mye. Så det er fantastisk å ha sko som trener ben og rumpe mens man går. Jeg kan virkelig merke at de virker, og kjenner en forskjell på få uker, forteller hun til magasinet.

Den danske skjønnheten er ikke fremmed for å kaste alle klærne. Senest i fjor høst stilte hun opp naken på forsiden av magasinet «Citizen K», noe The Sun syntes var helt naturlig.

«Hun er jo tross alt fra Skandinavia, skrev den britiske tabloidavisen».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Helena kastet alle klærne