BLE RUNDSTJÅLET: Erik og Kriss kan ha mistet en stor samling uutgitte låter for godt, etter at deres lydstudio ble rundstjålet natt til lørdag. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLE RUNDSTJÅLET: Erik og Kriss kan ha mistet en stor samling uutgitte låter for godt, etter at deres lydstudio ble rundstjålet natt til lørdag. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Dette er en mørk dag

Frekke tyver rundstjal Erik og Kriss.

SEHER.NO: Hip-hop-duoen "Erik og Kriss" - bestående av Kristoffer Tømmerbakke (26) og Erik Mortvedt (26) - er musikalsk ribbet til skinnet etter at frekke tyver brøt seg inn i deres studio-lokaler i Oslo natt til lørdag.

Tyvene skal ifølge VG ha tatt seg inn gjennom en glasskuppel i taket, og stukket av med flere harddisker som inneholdt gammel og ny musikk fra den populære duoen.

- Dette er en mørk dag. Alle filer - alt jeg har jobbet med noen gang er borte. Alt fremtidig materiale også, sier Tømmerbakke til avisa.

Han oppfordrer tyvene til å levere tilbake diskene, ettersom han mener innholdet ikke har verdi for andre enn ham og Erik Mortvedt.

Bortsett fra noen spredte back-up-løsninger, kan mange uutgitte låter med "Erik og Kriss" nå være forsvunnet for godt.


- Jeg kan gjerne kompensere for diskene, bare jeg får dem tilbake. Det er ikke mange hundrelappene det er snakk om, men innholdet er uvurderlig for meg, sier Tømmerbakke til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Her blir de venner igjen