- Dette er en kleskatastrofe

Kim Kardashian får kraftig kritikk for klesvalgene som gravid.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (32) har ligget i hardtrening siden hun ble gravid med rapperen Kanye West (35) i oktober 2012.

Hun gjør alt for ikke å legge på seg mer enn nødvendig, men det skjer likevel fysiske endringer i løpet av et svangerskap som selv ikke Kim kan kontrollere.

Brystene hennes har ifølge magasinet Heat økt fra BH-størrelse 80D til 80H, og hun har sluttet å bruke sexy undertøy.

– Kim går bare i sports-BH om dagen. Hun elsker sine frodige former, men er lei av at ingen av klærne passer lenger, sier en kilde til magasinet.  

Nylig ble Kardashian fotografert på vei inn på treningsstudio i Los Angeles i det som nettstedet Radaronline beskriver som en kleskatastrofe.

Kardashian hadde på seg et tettsittende svart antrekk som definitivt ikke gjorde realitystjernen noen tjenester. Den gravide stjernens rumpe var det som var mest fremtredende i det som skulle fungere som et slankende antrekk.

Kim og Kanye fikk nylig vite at de snart får besøk av en liten jente, men Kims babymage er fremdeles nesten usynlig.

- De har akkurat funnet ut at de skal bli foreldre til en liten jente, og paret er overlykkelige! Spesielt Kanye har alltid ønsket seg en liten datter.

Den vordende moren fortalte i januar, på talkshowet Jimmy Kimmel Live, at hun synes det er søtt å se på hvor hengiven kjæresten er overfor deres ufødte barn.

- Han er så gira, og det er så søtt å se på! Dem som kjenner Kanye vet at han i tillegg til musikken er veldig opptatt av mote, og han har allerede sagt at han skal få spesialplagg laget til vår lille baby. Så det er bare å glemme å arve fra de andre små i familien, fortalte hun.

Selv om Kardashian følger strenge dietter og trener fem dager i uka har hun måttet akseptere at vekta har gått opp over ni kilo.

– Jeg kommer til å følge nøye med på vekta, og har ikke tenkt til å spise hva som helst bare fordi jeg er gravid, uttalte hun til The Sun.


LES OGSÅ:   Vet kjønnet på babyen