BILULYKKE: Bruce Jenner var lørdag involvert i en bilulykke der en 69 år gammel kvinne mistet livet. Foto: All Over Press / Stella Pictures
BILULYKKE: Bruce Jenner var lørdag involvert i en bilulykke der en 69 år gammel kvinne mistet livet. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer

- Dette er en forferdelig tragedie

Bruce Jenner avviser all skyld etter helgens dødsulykke.

Publisert

SEOGHØR.NO: Bruce Jenner (65) - kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» -  var lørdag involvert i en bilulykke i Malibu, der en 69 år gammel kvinne mistet livet.

KJEDEKOLLISJON: Bruce Jenner skal ha kjørt som bil nummer tre i kjedekollisjonen som kostet ett menneskeliv. - En forferdelig tragedie, sier han selv om ulykken. Foto: Splash News/ All Over Press
KJEDEKOLLISJON: Bruce Jenner skal ha kjørt som bil nummer tre i kjedekollisjonen som kostet ett menneskeliv. - En forferdelig tragedie, sier han selv om ulykken. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Realitystjernen og den tidligere OL-vinneren skal ha kjørt inn i kvinnens bil bakfra, og kort tid etter ulykken ble det skrevet at Jenner risikerte seks år i fengsel.

Nå kommer Jenner - som er stefaren til TV-stjernen Kim Kardashian selv med en uttalelse etter kollisjonen.

- Min dypeste sympati går ut til den avdødes familie og nærmeste, og til alle som var involvert eller skadet i denne forferdelige ulykken, sier han ifølge Daily Mail.

- Dette er en forferdelig tragedie, og jeg kan ikke forestille meg hva denne familien går gjennom akkurat nå. Jeg ber for dem. Jeg kommer til å fortsette med å samarbeide så godt som mulig.


Samtidig er det kommet nye detaljer som kan frita Jenner for anklagene om at han stod bak ulykken.

Nettstedet TMZ.com skriver nemlig at det skal ha vært en Prius, som kjørte foran bilen til den avdøde, som skal ha stått bak ulykken.

SENDTE TEKSTMELDING?: Det er hevdet at Jenner sendte tekstmelding i ulykkesøyeblikket. Foto: Stella Pictures
SENDTE TEKSTMELDING?: Det er hevdet at Jenner sendte tekstmelding i ulykkesøyeblikket. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det hevdes at Priusen bråbremset, slik at den avdøde kjørte inn i bilen. Bak den avdøde kjørte Jenner, som ikke klarte å stoppe før det var for sent.

Jenner er imidlertid fortsatt under etterforskning, etter at det ble hevdet at han sendte tekstmelding da ulykken skjedde.

De påstandene slår Jenners talsperson tilbake mot.


Syv personer ble skadet i ulykken, men Jenner kom selv uskadd fra det hele.

SUPERSTJERNENS STEFAR: Bruce Jenner var gift med Kim Kardashians mor, Kris Jenner. Her er han sammen med Kim. Foto: Stella Pictures
SUPERSTJERNENS STEFAR: Bruce Jenner var gift med Kim Kardashians mor, Kris Jenner. Her er han sammen med Kim. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ulykken er ikke det eneste som har ført til oppmerksomhet rundt den tidligere OL-mesteren den siste tiden.

Det er den siste tiden blitt spekulert i om Bruce er i ferd med å skifte kjønn, og forrige uke bekreftet stjernens mor at ryktene faktisk er sanne.

- Jeg fikk nettopp vite om overgangen hans. Bruce oppdaterte meg, og så hadde vi en veldig lang, lang, lang samtale om det, sa Bruce sin mor, Esther Jenner, til nettstedet RadarOnline.com.


LES OGSÅ: Bruce Jenner kan få mer enn seks år i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer