TILGITT: Evander Holyfield og Mike Tyson møttes hos Oprah Winfrey. Men Holyfield fikk ingen unnskyldning for øre-bitingen i 1997, men selv har han tilgitt Tyson. Foto: AP
TILGITT: Evander Holyfield og Mike Tyson møttes hos Oprah Winfrey. Men Holyfield fikk ingen unnskyldning for øre-bitingen i 1997, men selv har han tilgitt Tyson. Foto: APVis mer

- Dette er en fantastisk fyr

Tolv år etter ørebittet møttes Mike Tyson og Evander Holyfield igjen hos Oprah. Les hvordan det gikk...

SEHER.NO: Bokseoppgjøret mellom Mike Tyson (43) og Evander Holyfield (46) i 1997 er vel mest kjent for den beryktede episoden der Tyson bet en del av Holyfields øre. I tiden etter har de omtrent ikke vekslet et ord.

Nå har imidlertid kamphanene møttes hos Oprah Winfrey, men tross talkshow-dronningens ivrige hinting til en unnskyldning, måtte Holyfield ta til takke med noen varmende ord.

- Dette er en fantastisk fyr. Jeg ønsker at du skal vite at det har vært en glede å ha hatt med deg å gjøre, sa Tyson, som tydelig viste at han angret.

Lenger gikk han ikke. Likevel tok bokselegendene hverandre i hånda og smilte.

Se video av møtet hos Oprah her

Det var Evander Holyfield som selv ringte Oprah for å få til møtet mellom de tidligere kranglefantene.

- Det er viktig for unge mennesker verden rundt til å forstå at vi har konflikter i livet. Konflikter starter i hjemmet. Jeg er den yngste broren i familien, og jeg har nok bitt alle brødrene mine flere ganger, sa han spøkefullt til Oprah.

Om å miste en del av sitt eget øre, sa han følgende:

- Det var sjokkerende. Men det var ikke så ille som alle skulle ha det til, sa Evander, og insisterte på at han hadde tilgitt rivalen.

- Jeg hadde så mye respekt for ham, og hadde så lyst til å slå ham. Hadde jeg vunnet hadde jeg erobret giganten, sa Tyson om oppgjøret i 1997.

Om Tyson ikke brukte ordet unnskyld overfor Holyfield ba han om unnskyldning for en rekke andre ting han hadde gjort i livet sitt.

Og han brøt sammen da bildet av datterens hans dukket opp på veggen. 43-åringen mistet sin fire år gamle datter i en ulykke i familiens hjem. Datteren skal ha blitt funnet av sin syv år gamle bror, hengende med en kabel fra en tredemølle rundt halsen.

- Vi er svært takknemlige for all støtten vi har fått fra hele verden. Det går ikke engang an å beskrive det tragiske dødsfallet til vår elskede Exodus. Vi ber nå om at dere respekterer vårt behov for fred til å sørge, og for å hjelpe hverandre gjennom dette, sa Mike Tyson selv i en uttalelse, ifølge People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Tysons datter (4) er død