IKKE EN ENESTE RYNKE: Ikke en gang når Kylie Minogue prøver så hardt hun kan for å skjære en grimase beveger ansiktet hennes seg. Foto: Stella Pictures
IKKE EN ENESTE RYNKE: Ikke en gang når Kylie Minogue prøver så hardt hun kan for å skjære en grimase beveger ansiktet hennes seg. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette er en Botox-katastrofe!

- Selv hennes mest dedikerte fans ble sjokkert over stjernens voksdukke-lignende utseende.

SEHER.NO: Det er ingen hemmelighet at Hollywoods stjerner ikke er fremmed for å sprøyte inn litt Botox i ny og ne. Men noen ganger blir det litt for mye. Har popprinsessen Kylie Minogue (41) gått for langt i forsøket på å skjule at hun faktisk blir eldre?

- Det alle elsker med Kylie er hennes vennelige og store smil. Men ingenting - og jeg mener INGENTING - beveget seg i ansiktet hennes da hun prøvde å smile for kameraene. Hun er så utrolig vakker, og jeg skjønner ikke hvorfor hun føler et slikt press for å se yngre ut, sa en sjokkert tilskuer til avisen Daily Mirror.

Selv hennes mest dedikerte fans ble sjokkert over hennes voksdukke-lignende utseende da hun viste seg offentlig på en veldedighets galla i New York på torsdag. Dette er virkelig en Botox-overdose, skriver Daily Mirror.

Grunnen til Kylies «Botox-overdose» kan være at hennes lillesøster Dannii Minogue (38) har entret rampelyset som aldri før. Dannii har alltid levd i storesøsteren Kylies skygge, men etter sin suksess som dommer i britiske «X Factor», har hun skapt sitt eget navn - og snart forbipassert sin syngende storesøster.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stripper for brystkreft