Dette er en av verdens største supermodeller

27-åringen var ikke til å kjenne igjen på stranden.

EN VANLIG JENTE: Agyness Deyn så ut som en helt vanlig, dog nokså tynn og senete jente, da hun ferierte i Florida i forrige uke.  Foto: All Over Press
EN VANLIG JENTE: Agyness Deyn så ut som en helt vanlig, dog nokså tynn og senete jente, da hun ferierte i Florida i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Britiske Agyness Deyn (27) er en av verdens mest ettertraktede supermodeller, og har vært å se på forsiden av alle de største motemagasinene i verden.

Men da 27-åringen i forrige uke nøt en lengre strandferie i Florida, var hun nesten totalt ugjenkjennelig, skriver Daily Mail.

Da hun tok seg en liten spasertur på stranden søndag ettermiddag, så nemlig supermodellen ut som en helt vanlig, dog nokså tynn og senete, jente.

Og med sin kritthvite britiske hud, korte gutteaktige frisyre og enkle rosa bikini, var det lite som minnet om den ultra-glamourøse supermodellen fansen er vant til å se sprade nedover catwalken.

27-åringen virket imidlertid alt annet enn opptatt av utseendet, der hun tasset for seg selv langs vannkanten. Og ifølge kilder skal hun ha sett svært lykkelig og avslappet ut under ferieoppholdet.

Dagen etter satte hun seg på flyet tilbake til Storbritannia, og etter ankomst i London sendte hun ut følgende Twitter-beskjed til fansen: 

«Jeg elsker det når flyvertene gir alle «gratis nøtter» for å distrahere oss fra det faktum at «hvorfor i helvete er vi ikke i lufta!!!». Flyvert-fyren var fra Manchester og kjempemorsom!!! Han blunket frekt til meg og ga meg masse ekstra gratis greier. Ha!» var blant det hun skrev.

Ifølge venner av Agyness har hun den siste tiden begynt å se seg om etter nye utfordringer, og har blitt langt mer kresen i valg av modelloppdrag. 

Hun skal også ha begynt å ta dramatimer, og skal angivelig ha fått en liten rolle i den nye filmen «Mean to Me».

- Hun har blitt mer sær i valg av modelljobber og har begynt å ta skuespillertimer, har en kilde tidligere fortalt The Sun.

LES OGSÅ: - De er veldig opptatt av hverandre