Dette er en 45 år gammel tobarnsmor

Cindy Crawford eldes med skikkelig sexy stil.

LEKKER: Folk på stranden i Mexico gjorde tilsynelatende store øyne da de fikk se den tidligere supermodellen Cindy Crawford spankulere på stranden - iført en liten bikini som viste frem 45-åringens flotte figur.   Foto: STELLA PICTURES
LEKKER: Folk på stranden i Mexico gjorde tilsynelatende store øyne da de fikk se den tidligere supermodellen Cindy Crawford spankulere på stranden - iført en liten bikini som viste frem 45-åringens flotte figur. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Cindy Crawford beviser at verken barnefødsler eller aldring er til hinder for å fortsatt se ut som en supermodell.

Denne uken viste nemlig 45-åringen frem en svært så smekker bikinikropp på strandferie i Cabo San Lucas. Skjønnheten var iført en liten knyttebikini som sørget for at hennes veltrente kropp og eviglange bein kom til sin rett.


Tobarnsmoren befinner seg i Mexico sammen med ektemannen Rande Gerber (49), stjerneparet George Clooney og Stacy Keibler, samt nygifte Molly Sims og produsent Scott Stuver. Det skriver RadarOnline.

Selv om Crawford ferierer sammen med yngre skjønneheter som Sims (38) og Keibler (32), er det nok ingen tvil om at den tidligere toppmodellen definitivt matcher dem...

Crawford har vært gift med Rande siden 1998, og sammen har de barna Presley Walker (12) og Kaia Jordan (10).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vurderer «Jakten» to år på rad   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer