Dette er en 41 år gammel tobarnsmor

Men Gwen Stefanis fire år eldre ektemann ser minst like heit ut.

FLOTT FIGUR: Gwen Stefani trener beinhardt for å beholde sin veltrente kropp - i helgen viste hun den like gjerne frem på stranden i Malibu. Ektemannen Gavin Rossdale (bak) var et like flott syn. Foto: Stella Pictures
FLOTT FIGUR: Gwen Stefani trener beinhardt for å beholde sin veltrente kropp - i helgen viste hun den like gjerne frem på stranden i Malibu. Ektemannen Gavin Rossdale (bak) var et like flott syn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra superparets strandtur med familien nederst i saken!

SEHER.NO: Popstjernen Gwen Stefani (41), tidligere kjent fra gruppa No Doubt, har en figur hun kan være stolt av.

41-åringen har tidligere innrømmet at hun må spise sunt og trene fem ganger i uken for å holde kroppen ved like - og da er det vel neppe rart at hun ønsker å vise den frem?

Da hun og ektemannen Gavin Rossdale (45) nøt en dag på stranden i Malibu med sønnene Kingston (5) og Zuma (3) i helgen, benyttet hun i hvert fall anledningen til å ikle seg en liten bikinitopp. Den sorte overdelen, som hun kombinerte med et avslappet maxiskjørt, sørget for at popstjernens veltrente mage var i fokus.

Ifølge DailyMail  så «What You Waiting For?»-sangeren mye yngre ut enn hennes 41 år skulle tilsi, men Stefani var neppe den eneste som vakte oppsikt på stranden i California. Ektemann og Bush-vokalist Gavin var kun iført sorte surfeshorts - og viste dermed frem en muskuløs, men samtidig smidig kropp sikkert mange menn ville misunt ham.

Den sporty familien nøt det fine strandværet mens de bygde sandslott og fartet rundt på stranden. Og den hyggelige utflukten ble avrundet med en avslappet middag på et kjøpesenter i nærheten, skriver Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forsikret håret for ti millioner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer