Emma Watson og William «Mack» Knight:

Dette er Emma Watsons «hemmelige» kjæreste

Skal ha datet i over ett år.

PAR I HJERTER: Emma Watson og kjæresten William Knight har vært sammen i om lag 18 måneder. Her er de sammen i London. Foto: Stella Pictures
PAR I HJERTER: Emma Watson og kjæresten William Knight har vært sammen i om lag 18 måneder. Her er de sammen i London. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Siden skuespiller Emma Watson (26) ble kjent gjennom de ikoniske «Harry Potter»-filmene i 2001 har hun blitt en sterk stemme for kvinner, og et moteikon verden over.

I disse dager er hun aktuell med hovedrollen i den romantiske eventyrfilmen «Skjønnheten og Udyret», som gjør enorm suksess på kino verden over.

I det klassiske eventyret portretterer Watson den unge Belle, som blir tatt til fange av Udyret i hans slott, for senere å forelske seg i ham.

ETTERLENGTET: Emma Watson spiller Belle i filmatiseringen av klassikeren «Skjønnheten og udyret». Foto: NTB Scanpix
ETTERLENGTET: Emma Watson spiller Belle i filmatiseringen av klassikeren «Skjønnheten og udyret». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det få gjerne vet er at 26-åringen også privat har funnet lykken. I virkeligheten er Watson nemlig sammen med amerikaneren William «Mack» Knight (36).

Det er ikke kjent hvordan duoen møttes, men de skal angivelig ha vært sammen i godt over et år, ifølge International Business Times.

Holder tett om kjærlighetslivet

Watson, som er kjent for å holde svært tett om privatlivet sitt, forklarte nylig i et intervju med Vanity Fair om hvorfor hun ikke ønsker å utlevere personlige detaljer om seg selv og sitt liv.

ANERKJENT: Emma Watsons nye flamme er velutdannet, i likhet med henne selv. Tidligere har hun studert ved anerkjente Brown University på Rhode Island, der hun fullførte en bachelorgrad i engelsk litteratur i 2014. Foto: NTB Scanpix
ANERKJENT: Emma Watsons nye flamme er velutdannet, i likhet med henne selv. Tidligere har hun studert ved anerkjente Brown University på Rhode Island, der hun fullførte en bachelorgrad i engelsk litteratur i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil være konsekvent her. Jeg kan ikke snakke om kjæresten min i et intervju og forvente at folk ikke skal ta paparazzibilder av meg mens jeg går utenfor hjemmet mitt. Man kan ikke gjøre begge deler, sa hun til magasinet.

Watson ønsket heller ikke å nevne navnet hans i intervjuet, men magasinet understreker at hun er sammen med William «Mack» Knight (36).

Sporty kjæreste

Ifølge People er Knight utdannet innenfor økologi og evolusjonsbiologi på prestisjetunge Princeton University. I etterkant har han studert ved Columbia Business School på Manhattan.

Han var også ansatt i en seniorstilling i teknologiselskapet Medallia i fire år, der han hadde en angivelig årslønn på 1,2 millioner kroner.

I tillegg til å være en vellykket teknologientreprenør, er William Knight en ivrig turgåer og maratonløper. The Sun skriver at 36-åringen også deltar i Tough Mudder-utholdenhetsløp.

Brudd året i forveien

Ett år i forkant av at paret ble observert sammen, var Watson gjennom et svært tøft brudd, da forholdet med rugbyspilleren Matthew Janney (23) tok slutt.

GRUET SEG: 26-årige Emma Watson har sin sangdebut på lerretet i rollen som Belle i storfilmen «Skjønnheten og Udyret». - Jeg var redd ingen skulle ha mot til å fortelle meg at jeg var en skikkelig dårlig sanger, sier Watson. Video: CNNVis mer Vis mer

Hvorvidt dette kan ha hatt en innvirkning på hvor mye informasjon Watson velger å dele fra sitt kjærlighetsliv til offentligheten, er ikke kjent.

I likhet med sin ti år yngre flamme, ser det imidlertid ut til at Knight tar privatlivet på alvor. På Instagram har han lagt ut godt over 300 bilder, men har satt profilen sin til privat. Han opptrer aldri på offentlige arrangementer med kjæresten, og har heller ikke uttalt seg til pressen om forholdet.

Stor skuespiller

Watson har siden første «Harry Potter»-film vært en av verdens største skuespillere. I totalt åtte filmer om den unge trollmannen spilte hun rollen som Hermione Granger, en av Potters nærmeste venner.

BARNESTJERNER: Skuespillerne Rupert Grint, Emma Watson og Daniel Radcliffe avbildet sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix
BARNESTJERNER: Skuespillerne Rupert Grint, Emma Watson og Daniel Radcliffe avbildet sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har siden den gang vært å se i flere andre store filmer som «Perks of Being a Wallflower» og «My Week with Marilyn».

Foruten å være en ettertraktet skuespillerinne, har hun de siste åra bemerket seg politisk. Watson er utnevnt som FN-ambassadør, og har flere ganger tatt til orde for feminisme.

LES OGSÅ: Avslører sjekkereplikken som smeltet Linnis hjerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer