Katie Holmes og Emilio Vitolo:

- Dette er ekte kjærlighet

Hollywood-stjernen skal være hodestups forelsket i sin åtte år yngre kjæreste.

FORELSKET: Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. har nærmest vært uadskillelige siden de begynte å date tidligere i høst. Dette bildet er tatt av paret sist måned på spasertur i Soho i New York. Foto: Kristin Callahan/ Shutterstock / NTB
FORELSKET: Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. har nærmest vært uadskillelige siden de begynte å date tidligere i høst. Dette bildet er tatt av paret sist måned på spasertur i Soho i New York. Foto: Kristin Callahan/ Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I september begynte ryktene å svirre om at Katie Holmes (41) datet kokken Emilio Vitolo Jr. (33). Da dukket det nemlig opp bilder av duoen i het omfavnelse, og de gjorde ingenting for å skjule kyss og følelser for omverdenen.

I løpet av de siste to månedene har Holmes og hennes kjære fortsatt å bli avbildet sammen ved en rekke anledninger i New York. De er til stadighet på spaserturer, sykkelturer og shopping sammen, eller koser seg med lunsj og middag på en av storbyens mange hyggelige restauranter.

«Behandler henne som en prinsesse»

Selv om ingen av dem foreløpig har uttalt seg offentlig om forholdet, holder de åpenlyst hender, samt kysser og kjærtegner hverandre uten å bry seg om at det er mennesker rundt dem.

Nå hevder en kilde at 41-åringen svever på rosa skyer.

- Hun føler seg så velsignet over å være sammen med en jordnær, godhjertet mann som gir blaffen i berømmelsen hennes, men i stedet setter lykke og tradisjonelle verdier først, forteller kilden til Us Weekly.

TURTELDUER: Her er Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. avbildet på en restaurant i New York. De matet hverandre med kake og delte lidenskapelige kyss. Foto: Jackson Lee / SplashNews / NTB
TURTELDUER: Her er Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. avbildet på en restaurant i New York. De matet hverandre med kake og delte lidenskapelige kyss. Foto: Jackson Lee / SplashNews / NTB Vis mer

Den New York-baserte kokken skal i tillegg «behandle henne som en prinsesse», og selv om det ennå er tidlig i forholdet skal det raskt ha blitt seriøst mellom dem.

- Hun bryr seg ikke om hva folk mener om at de forhaster seg inn i en romanse. For henne er dette ekte kjærlighet. De surfer på en vakker bølge sammen og hun har allerede bestemt at forholdet har potensialet til å gå hele veien, deler kilden videre, ifølge nettstedet.

KOSER SEG: Paret virker å kose seg i hverandres selskap. Her på sykkeltur i nabolaget Soho i New York. Foto: Janet Mayer / SplashNews / NTB
KOSER SEG: Paret virker å kose seg i hverandres selskap. Her på sykkeltur i nabolaget Soho i New York. Foto: Janet Mayer / SplashNews / NTB Vis mer

Kort tid etter at Holmes og Vitolo ble sett kyssende i september uttalte en annen kilde til Us Weekly at den tidligere «Dawson’s Creek»-stjernen var hodestups forelsket. Hun skal spesielt ha vært glad for å endelig ha funnet en «stabil mann» å være sammen med.

Vanskelig kjærlighet

I fjor sommer ble Katie singel igjen etter at forholdet til skuespillerkollega Jamie Foxx (52) tok slutt. De to holdt en svært lav profil i media, og til tross for at de var kjærester i seks år bekreftet de aldri forholdet offentlig selv.

Det skal imidlertid være en helt spesiell årsak til at Foxx og Holmes i årevis gjorde sitt beste for å unngå oppmerksomhet rundt romansen.

Det har nemlig blitt hevdet at det finnes en klausul i Holmes' skilsmisse-avtale med eksmannen, Tom Cruise (58). Den skal angivelig ha forbydd henne fra å offentlig involvere seg med noen før de hadde vært skilt i fem år.

Det vil si at Holmes tidligst kunne stå frem med et nytt forhold i 2017 - samme år som Foxx og Holmes faktisk viste seg offentlig sammen for første gang.

Vis mer

Det er nå åtte år siden sjokknyheten kom om Katie Holmes og Tom Cruise skulle skilles. De hadde da vært gift siden 2006 - samme år som datteren Suri (14) ble født.

Det var «The Kennedys»-stjernen som søkte om skilsmisse, og Toms sterke forhold til den omstridte bevegelsen scientologi skal ha vært en av hovedgrunnene til at hun ville ut av ekteskapet. Hun ønsket nemlig ikke at Suri skulle vokse opp med med den kontroversielle kirkens tro.

- Dette er et privat anliggende for Katie og hennes familie. For Katie har det alltid vært viktigst hva som er best for hennes datter, uttalte Holmes' advokat da han bekreftet bruddet i 2012.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

«God match»

Etter skilsmissen trakk Holmes seg selv og datteren ut av scientologikirken, og nettopp dette skal være en av årsakene til at Tom siden den gang ikke har hatt mye med datteren å gjøre. Suri skal siden hun var seks år gammel stort sett bare ha sett sin berømte far i blader og på TV.

Ifølge Us Weekly skal ikke Suri og faren ha blitt sett offentlig sammen siden 2013.

Dermed har det i stor grad kun vært Katie og Suri som har holdt sammen de siste årene, og de to deler et helt spesielt bånd. Det fortalte Hollywood-stjernen selv i et intervju med britiske Elle i fjor høst.

- Jeg var glad for å bli mor i 20-årene, delte Katie, som var 27 år da hun fødte datteren, og fortsatte:

- Det har vært fint at aldrene våre har passet sammen. Hvordan skal jeg si det? Hver alder barnet mitt har vært i, har vært en god match med alderen min. Vi vokste mer eller mindre opp sammen.

LES OGSÅ: Gift med beste­morens enkemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer