Madonna:

- Dette er ekkelt

Popdronningen ser ikke ut til å bry seg nevneverdig om reiserestriksjonene. Det skaper reaksjoner.

PÅ REISEFOT: Popstjernen Madonna skal ha besøkt fem land i løpet av bare tre uker - midt under pandemien. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB
PÅ REISEFOT: Popstjernen Madonna skal ha besøkt fem land i løpet av bare tre uker - midt under pandemien. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Pandemien byr fortsatt på restriksjoner, oppfordringer og tiltak. I skrivende stund er det totalt 56 600 som har fått påvist smitte, 149 mennesker som er innlagt og 482 mennesker som har mistet livet som følge av pandemien i Norge.

De fleste land har innført inn- og utreiserestriksjoner, og det blir sterkt oppfordret til at folk skal holde seg hjemme for å hindre spredningen av coronaviruset.

En som ikke ser ut til å bry seg nevneverdig om dette er popdronningen Madonna (62). Ifølge Daily Mail har hun de siste tre ukene besøkt hele fem land sammen med familien sin.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Vis mer

På reisefot

62-åringen skal ha reist fra Los Angeles til London like før jul sammen med sin 26 år gamle kjæreste Ahlamalik Williams og barna David Banda (15), Mercy James (14) og tvillingene Estere og Stella (8).

Deretter skal de ha reist til Egypt og videre til Malawi og Kenya i Afrika. Med på turen ble også Madonnas sønn Rocco (20), som bor i Storbritannia til vanlig.

Madonna heller ikke vært flau når det kommer til å dele både bilder og videoer fra familieturen.

Ifølge The Sun har Madonna også flydd ned sin personlige fotograf Ricardo Gomes slik at han kan forevige ferien til stjernen og resten av familien.

I julen kunne man blant annet se at artisten besøkte et sykehus og en danseskole i Malawi. Hun traff også landets president Lazarus Chakwera. Uken i forveien besøkte hun blant annet en nasjonalpark i Kenya sammen med fire av barna sine.

Talspersoner for Madonna forteller til Daily Mail at Malawi er som et andre hjem for stjernen, ettersom hennes adoptivbarn David, Mercy, Stella og Estere er født der.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: Instagram/Madonna/Rød Løper Vis mer

Skuffer fansen

På nyttårsaften delte Madonna en video fra oppholdet i Malawi på Instagram. I videoen kan man se mange mennesker samlet, hvor de klemmer og håndhilser på hverandre.

Dette fikk følgerne til å reagere i kommentarfeltet til videoen.

«Er det ingen pandemi i Malawi?», spurte en av følgerne.

«Ingen munnbind, sosial distansering eller pandemi. Jeg håper du hadde med deg coronatester til dem i bagasjen», skrev en annen.

«Dette er ekkelt. Hvorfor har ikke noen på seg munnbind eller tenker på sosial distansering? Jeg er så skuffet», lirte en tredje fra seg.

Senest i går delte Madonna nok en video med sine over 15 millioner følgere. Videoen inneholdt blant annet en helikoptertur, bading og spydkasting.

Det er imidlertid uvisst om Madonna fortsatt befinner seg i Afrika, men ut fra hva hun har delt på Instagram Story, kan det se slik ut. Et av bildene viser Madonna holde rundt kjæresten.

PÅ FERIE: Madonna sammen med kjæresten Ahlamalik Williams. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅ FERIE: Madonna sammen med kjæresten Ahlamalik Williams. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Fra og med denne uken må alle passasjerer som ankommer Storbritannia vise frem negative corona-tester tatt opp til 72 timer før avreise, ifølge Daily Mail.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

- Tester seg regelmessig

Dette var imidlertid ikke tilfellet da Madonna ankom London i desember. På dette tidspunktet var det bare innført ti dagers karantene for dem som ankom landet fra USA.

Siden desember har imidlertid viktige forretningsreisende vært unntatt karantenereglene i Storbritannia - hvis de oppfyller visse kriterier. Reisende som ankommer Malawi og Kenya trenger derimot ikke å være i karantene så lenge de kan vise til negative coronatester.

DROPPER DUGNADEN: Popstjernen Madonna velger å reise fremfor å følge oppfordringene. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
DROPPER DUGNADEN: Popstjernen Madonna velger å reise fremfor å følge oppfordringene. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

Like før jul ble en ny variant av coronaviruset oppdaget i Sør-Afrika. 4. januar ble virusvarianten påvist i Norge.

Ifølge TV 2 har varianten fra Sør-Afrika tre endringer i et område av virusets gener som gir endring i proteiner som har betydning for hvordan virus binder seg til slimhinnene våre. Det har for øvrig også blitt oppdaget en mutert variant av coronaviruset i Storbritannia.

Kenya, hvor Madonna etter alt å dømme befinner seg, har totalt 98 432 smittetilfeller, mens Malawi har 9027, ifølge Worldometer.

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

Daily Mail opplyser at de har prøvd å få en kommentar fra talspersonene til Madonna, men at de foreløpig ikke har lyktes.

Madonna har hittil ikke uttalt seg om saken, men kilder tett på popdronningen opplyser til The Sun at hun og familien tester seg regelmessig for corona for å være sikre på at de ikke er smittet.

LES OGSÅ: Forsvares av moren etter fest-slakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer