- Dette er egentlig en frityrsteker

Ikke alt er som du tror hos politifolkene i «Spesialenheten»... Se video!

AVSLØRER SANNHETEN: Selv blant det dataskjermene og det autentiske labutstyret i studioet til «Spesialenheten», er ikke alt slik det ser ut på TV i TV3-serien. Her viser skuespiller Nils Jørgen Kaalstad fram en DNA-analyse maskin, som egentlig er en  Foto: Per Ervland, Seher.no
AVSLØRER SANNHETEN: Selv blant det dataskjermene og det autentiske labutstyret i studioet til «Spesialenheten», er ikke alt slik det ser ut på TV i TV3-serien. Her viser skuespiller Nils Jørgen Kaalstad fram en DNA-analyse maskin, som egentlig er en Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av «Spesialenheten»s hemmeligheter i videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Med et fullt innredet rettslaboratorium og toppmoderne video og PC-utstyr i et spesialbygd studio i Oslo, har produsentene av den nye politiserien «Spesialenheten» satset hardt på å få en realistisk ramme rundt storsatsingen.

I serien - som sendes på TV3 - spiller blant annet Christian Skolmen, Bjørn Sundquist, svenske Yasmin Garba og Nils Jørgen Kaalstad et team som blir kalt inn for å løse mistenkelige barnedødsfall rundt om i hele Norge.

- Den største utfordringen er at man skal spille ekspert på våre felt, og sette seg inn i det man snakker om, sier Nils Jørgen Kaalstad, som spiller dataeksperten Yngve.

Mens han viser Seher.no rundt i studioet, avslører han imidlertid at det ikke bare er personene foran kamera som tyr til skuespill for å se ut som de hører hjemme på et politikontor.

- Ser du denne boksen her, som det står «DNA Sequencer» på? Det er egentlig en frityrsteker. Scenografiavdelingen har gjort en veldig grundig jobb, men noen sånne maskiner som står i bakgrunnen trenger ikke alltid være ekte vare, sier han med et smil.

På operasjonslaben, hvor blant annet likene blir gransket i TV-serien, kan det imidlertid bli blodig autentiske scener til tider.

- Det hender det blir litt blodige scener der. De er godt sminket. Men det blir jo ikke like skummelt for oss når man vet de er sminket, sier Kaalstad til Seher.no.

Se flere av «Spesialenheten»s hemmeligheter i videoen nederst i artikkelen!

«Spesialenheten» ser du på TV3 onsdager kl 21 og Viasat 4 søndager kl 22.30. Få oversikt over dine favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

 Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Følte meg som en dårlig mor[obj:media:9990]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer