- Dette er det verste publikummet jeg har hatt i mitt liv

Bjarne Brøndbo brukte grisebingen til å roe nervene før han skulle på scenen i «Hver gang vi møtes»

SEOGHØR.NO: I lørdagens episode av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» er det Silje Nergaard (48) sin tur til å bli hyllet.

For rockemusikeren Bjarne Brøndbo var det uvant å tolke Siljes jazzlåter.

- Jeg er så dritnervøs for når jeg skal synge under middagen i dag. Kan jeg få lov til å gå meg en tur og øve litt, spør Bjarne de andre deltakerne.

DDE-vokalisten tar seg så en tur ut til grisene for å øve i fred. Så setter han i gang med å synge foran de, før han ikke klarer å holde latteren tilbake.

GJENGEN: Inger Lise Rypdal, Lene Nystrøm, Bjarne Brøndbo, Jonas Fjeld, Thom Hell, Silje Nergaard og OnklP. Foto: Hver gang vi møtes, ses 4, ep 7
GJENGEN: Inger Lise Rypdal, Lene Nystrøm, Bjarne Brøndbo, Jonas Fjeld, Thom Hell, Silje Nergaard og OnklP. Foto: Hver gang vi møtes, ses 4, ep 7 Vis mer

- Haha, dette er det verste publikumet jeg har hatt i hele mitt liv, de er jo ikke interessert i det hele tatt, ler trønderen.

Det ble for komisk for Bjarne å synge foran grisene, men det var liten tvil om at han mente alvor da han sa han var nervøs.

- Jeg gruer meg faktisk litt. I DDE-innpakningen så er jeg supertrygg, men i dag så skal jeg i et litt i sånn kunslandskap.

LIKTE DET HAN HØRTE: Pål OnklP Tøien var i godt humør da Bjarne Brøndbo fremførte sin versjon av sangen Fredag.  Foto: TV 2
LIKTE DET HAN HØRTE: Pål OnklP Tøien var i godt humør da Bjarne Brøndbo fremførte sin versjon av sangen Fredag. Foto: TV 2 Vis mer

Forrige lørdag var det Pål «OnklP» Tøien (30) sin dag. Brøndbo presenterte en Balkan-inspirert versjon av sangen, noe Tøien åpenbart satt pris på. Han smilte og så veldig fornøyd ut.

«Hver gang vi møtes» sendes lørdag klokken 20.00 på TV 2.

Video: Lene Nystrøm i «Hver gang vi møtes»:

Video: Silje Nergaard

hve

LES OGSÅ: Her overrasker Bjarne Brøndbo Onkel P