- Dette er det verste publikummet jeg har hatt i mitt liv

Bjarne Brøndbo brukte grisebingen til å roe nervene før han skulle på scenen i «Hver gang vi møtes»

SEOGHØR.NO: I lørdagens episode av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» er det Silje Nergaard (48) sin tur til å bli hyllet.

For rockemusikeren Bjarne Brøndbo var det uvant å tolke Siljes jazzlåter.

- Jeg er så dritnervøs for når jeg skal synge under middagen i dag. Kan jeg få lov til å gå meg en tur og øve litt, spør Bjarne de andre deltakerne.

DDE-vokalisten tar seg så en tur ut til grisene for å øve i fred. Så setter han i gang med å synge foran de, før han ikke klarer å holde latteren tilbake.

GJENGEN: Inger Lise Rypdal, Lene Nystrøm, Bjarne Brøndbo, Jonas Fjeld, Thom Hell, Silje Nergaard og OnklP. Foto: Hver gang vi møtes, ses 4, ep 7
GJENGEN: Inger Lise Rypdal, Lene Nystrøm, Bjarne Brøndbo, Jonas Fjeld, Thom Hell, Silje Nergaard og OnklP. Foto: Hver gang vi møtes, ses 4, ep 7 Vis mer

- Haha, dette er det verste publikumet jeg har hatt i hele mitt liv, de er jo ikke interessert i det hele tatt, ler trønderen.

Det ble for komisk for Bjarne å synge foran grisene, men det var liten tvil om at han mente alvor da han sa han var nervøs.

- Jeg gruer meg faktisk litt. I DDE-innpakningen så er jeg supertrygg, men i dag så skal jeg i et litt i sånn kunslandskap.

LIKTE DET HAN HØRTE: Pål OnklP Tøien var i godt humør da Bjarne Brøndbo fremførte sin versjon av sangen Fredag.  Foto: TV 2
LIKTE DET HAN HØRTE: Pål OnklP Tøien var i godt humør da Bjarne Brøndbo fremførte sin versjon av sangen Fredag. Foto: TV 2 Vis mer

Forrige lørdag var det Pål «OnklP» Tøien (30) sin dag. Brøndbo presenterte en Balkan-inspirert versjon av sangen, noe Tøien åpenbart satt pris på. Han smilte og så veldig fornøyd ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Hver gang vi møtes» sendes lørdag klokken 20.00 på TV 2.

Video: Lene Nystrøm i «Hver gang vi møtes»:

Video: Silje Nergaard

hve

LES OGSÅ: Her overrasker Bjarne Brøndbo Onkel P