MES POPULÆRE: Portia De Rossi og Ellen DeGeneres er det mest populære paret i Hollywood. Foto: Stella Pictures
MES POPULÆRE: Portia De Rossi og Ellen DeGeneres er det mest populære paret i Hollywood. Foto: Stella PicturesVis mer

Dette er det mest populære paret

Det hadde du kanskje ikke trodd...

SEHER.NO: Når man tenker på velkjente Hollywood-par, dukker nok navn som Brad Pitt (46) og Angelina Jolie (34), samt Beyonce (28) og Jay-Z (40) opp. Nå har et nettsted kåret verdens mest populære kjendispar, og der når ikke de nevnte parene helt opp.

Det er kjendisnettstedet Popeater.com som gjennom en stor undersøkelse har tatt for seg hvilket par som er verdens mest populære, og resultatet vil kanskje overraske mange.

Det er nemlig Ellen DeGeneres (51) og Portia De Rossi (36) som stikker av med førsteplassen i den store kåringen, som har fått inn over 25.000 stemmer.

Ellen er talshow-vert, og showet hennes blir sendt fem dager i uken. Det blir også sendt i Norge. Hun giftet seg med De Rossi i midten av august 2008 i Los Angeles, etter fire år sammen.

Paret fikk hele 31 prosent av stemmene som kom inn. Tidligere nevnte Beyonce og Jay-Z endte på plassen bak, med Brad og Angelina på tredjeplass.

"Twilight"-yndlingene Robert Pattinson (23) og Kristen Stewart (19) kom også blant de fem beste, sammen med paret Tom Cruise (47) og Katie Holmes (31).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her ramler hun sammen i skrekk